Mirabela Dauer, gest dureros după ce Mihai Constantinescu a murit

+4 click pentru
galerie

Mirabela Dauer, gest dureros după ce Mihai Constantinescu a murit © Arhivă

Multă durere și multe regrete au rămas în urma lui Mihai Constantinescu. Considerați de mulți ca fiind vocea unei generații, a fost iubit atât de public cât și de colegii de breaslă. Cu toții îi plâng acum dispariția, mai ales familia, prietenii și cei care i-au fost colegi de scenă în perioada lui de aur.

Între Mirabela Dauer și Mihai Constantinescu a existat mereu o relație specială. Cei doi au încântat o generație întreagă, iar legătura dintre ei a depășit stadiul unei simple colegialități. Au fost prieteni, iar Mirabela a fost mereu printre primii care au sărit în apărarea artistului și care au sperat la o minune.

Gestul dureros al Mirabelei Dauer

În dimineața zilei de miercuri, Mirabela Dauer a făcut un gest sfâșietor. Pe rețelele de socializare, a postat o simplă imagine. Protagonistul este însuși Mihai Constantinescu, în timpul unei cântări. Poza, în alb negru, îl înfățișează pe artist făcând ceea ce a iubit cel mai mult: să bucure publicul cu piesele sale. Cu o lumânare alături, poza vine și cu câteva cuvinte care reflectă cruda realitate: „Dumnezeu să-l ierte!”

Mirabela Dauer n-a postat niciun mesaj alături de poza cu pricina, semn că trece prin clipe foarte grele și că, momentan, nici nu-și poate găsi cuvintele pentru a vorbi despre acest moment. A primit, însă, sute de mesaje de la fanii care și-au exprimat condoleanțele, dar care au ținut să o și încurajeze pe artistă.

Mihai Constantinescu a murit marți, pe 29 octombrie, după ce a petrecut mai multe luni în spital. Artistul suferise un stop cardio-respirator.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro