VIDEO / Mirabela Dauer, confesiuni despre fiul ei: "Am suferit. Viaţa e nedreaptă"

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer, confesiuni despre fiul ei: "Am suferit. Viaţa e nedreaptă" © Captură video

Povestea ei de viaţă este o lecţie pentru noi toţi! Îi e greu să vorbească, dar a făcut-o. Mirabela Dauer a vorbit pentru prima dată despre fiul ei, şi despre suferinţa pe care o poarte de atâţia ani. 

Mirabela Dauer şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre cel pe care l-a adus pe lume, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars. Nu vorbesc, însă ea şi-ar dori asta şi speră că se va întâmpla la un moment dat pentru că are încredere în el că îşi va da seama. 

"Ţi-am zis, nu sunt supărată, că nu îi obliga nimeni. Dacă o faci din obligaţie.. mai bine nu o faci. Vreau să te întreb ceva. Dacă acum, după intervenţia pe care ai avut-o şi lecţia de viaţă pe care ai primit-o, ţi-a trecut prin minte ca tu să îl cauţi. Nu, deci eu mi-am ştert tot ce nu mi-a făcut bine. Am şters absolut tot. Am şters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru că nu vreau să continui să îmi fac rău. Dar când te gândeai la acea persoană, te gândeai cum era mic sau cum era adult?  Nu mă gândesc la nimic că îmi face rău şi nu vreau să îmi mai fac rău. Se spune că hopurile în viaţă apar din cauza supărărilor, crezi că aşa este? Da, aşa e. Nimic nu este întâmplător, iar supărările cele mai mari afectează orice. Sufletul şi organele, că supărările aduc bolile. Fericirea nu o să aducă niciodată nici o boală", a spus Mirabela Dauer.

"Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri.. Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng. Asta nu înseamnă că tu nu ai suferit.. Am suferit, poate că undeva în subconştientul meu mai este un colţ, dar viaţa e nedreaptă. Nu ai simţit nevoia să clarifici lucrurile şi să te întâlneşti la masă? Nu crezi că merită? Chiar dacă merită, nu trebuie să vină de la mine.. Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. Şi dacă nu o să afle niciodată, nu mai bine să îi spui tu?  Nu, nu poate să fie.. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept", a mai spus Mirabela Dauer. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro