Mirabela Dauer, în doliu. Cântăreața nu-și mai poate stăpâni lacrimile ”Somn lin prințesa mea”

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer, în doliu. Cântăreața nu-și mai poate stăpâni lacrimile ”Somn lin prințesa mea” © arhiva

Mirabela Dauer trece prin clipe de suferință în aceste momente. Cățelușa cântăreței a murit, iar vedeta abia dacă își mai poate stăpâni lacrimile în urma acestei vești. 

Mirabela Dauer nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei în aceste momente. Cântăreața a postat pe pagina ei de socializare mai mult fotografii prin care le spune prietenilor dragi că prietena ei, o cătelușă de care era foarte atașată, a murit. 

Cântăreața abia își poate stăpâni lacrimile, iar acest lucru se poate observa și din descrierea pe care a publicat-o pe facebook în dreptul imaginilor. 

”Somn lin prințesa mea, ființa mea iubită 🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💐💐💐💐🙈😭😭😭😭😭😭😭😭😭”, a scris artista. 

Cătelușa se pare că i-a fost alături Mirabelei Dauer în cele mai frumoase momente, din ce putem observa in imagini. Aceasta a adăugat mai multe fotografii în care patrupedul a intrat în cadru și s-a pozat alături de stăpâna lui. Din păcate, dispariția animalului ei preferat i-a provocat foarte multă durere, iar prietenii apropiați îi transmis mesaje de susținere prin intermediul paginii sale. 

Mirabela Dauer, enervată la culme de gurile rele

Ultima perioadă a fost plină de numeroase zvonuri pentru Mirabela Dauer. În urmă cu ceva luni, se scria că a murit, iar de curând a apărut o nouă știre, care spune că ar fi fost ruptă cu bătaia. Vedeta a vorbit despre acest subeict chiar la „Agenția VIP”, la Antena Stars, și i-a criticat dur pe cei care continuă să spună astfel de lucruri.

„Vă mulţumesc foarte mult că aţi scris despre mine, şi lucruri de-astea.. Ştiţi că lumea mă iubeşte, că am foarte mulţi fani. Aşa vă vindeţi şi voi site-ul, ce aveţi voi acolo, hârtia aceea!”, spus Mirabela Dauer, la TV. „Uite-mă! Mă vezi paralizată? Nu am fost niciodată! Doamne fereşte!”, a spus ea atunci.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro