Mirabela Dauer, păgubită de zăpezi! Când s-a trezit de dimineață, nu i-a venit să creadă ce a văzut

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer, păgubită de zăpezi! Când s-a trezit de dimineață, nu i-a venit să creadă ce a văzut © Arhivă

Iarna a venit cu multe probleme pentru români. După ce ANM a emis mai multe coduri de vreme rea, toată lumea se chinuie acum să „facă curat” în urma viscolului care a adus nămeții la ușile multor bucureșteni - și nu numai. 

Pentru că vedetele sunt și ele oameni, vremea nu le-a ocolit nici pe el. Mirabela Dauer, de exemplu, s-a trezit de dimineață și a găsit în curtea ei o priveliște care, la primă vedere, sigur nu i-ar sta nimănui prea bine! Salcia ei, la care pare să țină foarte mult, a fost „cocoșată” de zăpada care s-a așternut pe crengi și care a înclinat copacul spre pământ. Artista a postat și o fotografie, însă, din fericire, pare să nu fie foarte afectată.

În schimb, copiii vedetelor au avut parte de o dimineață minunată! Diverse starlete de la noi au postat imagini cu picii lor, care înfățișează bucuria la vederea acestui peisaj de poveste.

Mirabela Dauer, enervată la culme de gurile rele

Ultima perioadă a fost definită de numeroase zvonuri, pentru Mirabela Dauer. În urmă cu ceva luni, se scria că a murit, iar acum a apărut o nouă știre, care spune că ar fi fost ruptă cu bătaia. Vedeta a vorbit despre acest subeict chiar la „Agenția VIP”, la Antena Stars, și i-a criticat dur pe cei care continuă să spună astfel de lucruri.

„Vă mulţumesc foarte mult că aţi scris despre mine, şi lucruri de-astea.. Ştiţi că lumea mă iubeşte, că am foarte mulţi fani. Aşa vă vindeţi şi voi site-ul, ce aveţi voi acolo, hârtia aceea!”, spus Mirabela Dauer, la TV. „Uite-mă! Mă vezi paralizată? Nu am fost niciodată! Doamne fereşte!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro