VIDEO / Mirabela Dauer, enervată la culme de gurile rele! "Eu nu am plâns nici atunci când mă bătea fostul soţ"

VIDEO / Mirabela Dauer, enervată la culme de gurile rele! "Eu nu am plâns nici atunci când mă bătea fostul soţ " © captura video

Mirabela Dauer s-a săturat de gurile rele care comentează fără sens şi a decis să pună piciorul în prag! Invitată la "Agenţia VIP", de la Antena Stars, artista a vorbit despre tot ce o deranjează şi a făcut lumină în cazul acuzaţiilor care i se aduc!

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, vocea şi talentul consacrând-o de-a lungul anilor. Cu toate acestea, vedeta nu reuşeşte să scape de gurile rele, care nu o mai lasă în pace, minţind şi aducând acuzaţii false la adresa artistei.

Recent, pe mai multe site-uri a apărut o ştire conform căreia, Mirabela Dauer ar fi fost bătută cu bestialitate. Invitată la "Agenţia VIP", de la Antena Stars, vedeta a pus piciorul în prag şi i-a criticat dur pe cei care au luat-o în derâdere.

"Deja sunt imună! Mi-a citit astăzi prietena mea ştirea. Bă, ăştia nu se mai potolesc?! Vă mulţumesc foarte mult că aţi scris despre mine, şi lucruri de-astea.. Ştiţi că lumea mă iubeşte, că am foarte mulţi fani. Aşa vă vindeţi şi voi site-ul, ce aveţi voi acolo, hârtia aceea!", au fost cuvintele artistei la adresa publicaţiei care a scris ştirea respectivă.

Vedeta nu a mai rezistat şi le-a spus pe faţă celor vinovaţi tot ceea ce crede, fără a sta prea mult pe gânduri. "Să le fie ruşine şi să scrie totul timpul despre mine, pentru că ei ştiu că eu vând. Uite-mă! Mă vezi paralizată? Nu am fost niciodată! Doamne fereşte!", a continuat artista.

"Eu nu am plâns nici atunci când mă bătea fostul soţ "

De asemenea, o poză cu artista plângând a devenit virală pe internet, dar şi pe mai multe site-uri de ştiri. Fiind o fire cu simţul umorului bine dezvoltat, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, Mirabela Dauer le-a oferit o replică acidă celor în cauză. "Eu nu am plâns nici atunci când mă bătea fostul soţ. Nu! Şi nici nu am paralizat. Doar de emoţii, când am văzut-o pe Celine Dion în concert", a zis vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro