Mirabela Dauer a fost în depresie, însă a ţinut totul ascuns. Acum şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre perioada neagră din 2019

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer a fost în depresie, însă a ţinut totul ascuns. Acum şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre perioada neagră din 2019 © Facebook

Mirabela Dauer este o artistă plină de viaţă şi de energie. De fiecare dată când urcă pe scenă, aceasta îi face pe oameni să se simtă bine, să fie fericiţi, iar dragostea publicului o împlineşte la rândul ei. Chiar şi aşa, Mirabela Dauer a trecut printr-o perioadă destul de grea, anul trecut, atunci când a fost în depresie.

Invitată în emisiunea Star Matinal de Weekend prezentată de Nasrin şi de Andrei Ştefănescu, Mirabela Dauer a vorbit deschis despre durerea prin care a trecut în 2019. Chiar dacă la televizor, în emisiuni, în interviuri şi pe scenă radia de energie, atunci când ajungea acasă, Mirabela Dauer simţea un gol imens, care i-a îndurerat sufletul.

Îndrăgita artistă a povestit că depresia a apărut din cauza dezamăgirilor primite din partea prietenilor. Chiar adcă sunt mulţi oameni pe care îi iubeşte şi pe care i-a ajutat de-a lungul anilor, Mirabela Dauer nu a primit înapoi aceeaşi dragoste, lucru ce a întristat-o.

I-a fost foarte greu, însă singură a reuşit să se ridice. Şi mai mult decât atât, Mirabela Dauer  a povestit că, deşi unii dintre oemanii pe care îi iubeşte au dezamăgit-o, ea nu va înceta să-i aibă la suflet şi chiar să-i ajute, pentru aşa îi spune inima.

''Am avut şi o depresie înfiorătoare în 2019. Este o chestie oribilă, că tu spui mereu sunt bine, sunt bine. Anul trecut am avut dezamăgiri. Până acum o lună, eu am trăit din amintiri şi din gânduri. Am trăit prin oamenii pe care îi iubeam foarte tare. Pe mine m-au amărât oamenii pe care i-am iubit toată viaţa. Viaţa e atât de scurtă şi de frumoasă. Am ajuns la o înţelepciune sufletească. Când eram în depresie mergeam acasă, dar nu plângeam, pentru că nu pot'', a spus Mirabela Dauer la ''Star Matinal de Weekend'' de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro