Mircea Badea îl ironizează din nou pe Abi Talent: „Totuși pare că are 12 ani” / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Mircea Badea îl ironizează din nou pe Abi Talent © Arhivă

Zilele trecute, Mircea Badea a făcut cunoștință cu Abi Talent. După ce a citit un articol în care se vorbește despre cântăreț, prezentatorul Antena 3 a primit chiar un mesaj de la acesta, în direct, căruia i-a răspuns în stilul lui caracteristic. Marți noapte, „saga Mircea Badea-Abi Talent” a continuat.

Mircea Badea l-a ironizat din nou pe Abi Talent după ce, zilele trecute, primise un mesaj de la cântăreț, chiar în direct. Prezentatorul a vorbit, în emisiunea sa, despre scandalurile în care Abi a fost implicat în urma perioadă, dar și despre întâlnirea acestuia cu Anamaria Prodan și, respectiv, Joshua Castellano.

„Eu l-am descoperit pe domnul Abi Talent săptămâna trecută. În lumea mea, Abi Talent nu exista, adică eu nu știam că există. Am aflat absolut întâmplător. A făcut el nu știu ce clip, foarte misogin desigur, cu Gucci și cu Versace și ceva. După care am văzut, cu uimire, peste două zile, că și Alex Velea și cu Antonia se ceartă cu Abi Talent. Dup-aia am văzut că Abi Talent a ieșit la masă cu Anamaria Prodan, care Anamaria Prodan i-a arătat lui Abi Talent ceasul cu diamante primit de la Reghe. Așa ceva? (...) Am impresia că Abi Talent e toată treaba. Nimic nu se întâmplă fără Abi Talent în România”, a spus Mircea Badea, în emisiunea sa.

Atunci când a amintit de întâlnirea lui Abi cu Joshua Castellano, Mircea Badea a „strecurat” și un mic comentariu ironic, atunci când a văzut poza făcută de Abi Talent cu afaceristul.

„Aici e cu Joshua. Deci, Abi Talent, desigur ăla din stânga... Dar totuși, Abi Talent pare că are 12 ani. Sigur are 18?”, a mai remarcat Mircea Badea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro