La soare te poți uita, dar la ea, ba! Mireasa nepotului Mariei Câmpina, ca o prințesă în ziua nunții / VIDEO

+4 click pentru
galerie

La soare te poți uita, dar la ea, ba! Mireasa nepotului Mariei Câmpina, ca o prințesă în ziua nunții / VIDEO © captură Video

Nunta nepotului Mariei Câmpina, a lui Antonio a fost, de departe, evenimentul de bază al acestui anotimp! Ei, și cum nicio nuntă nu este nuntă fără o mireasă spectaculoasă, Milena, aleasa inimii lui Antonio a strălucit, la propriu, într-o rochie de vis și nici bijuteriile pe care le-a purtat în cea mai importantă zi din viața ei nu au fost de ignorat! Aur cât cuprinde, lux și opulență, maneliști de top și atmosferă ca în filme!

Într-o zi atât de importantă, mireasa Milena nu avea cum să fie altfel decât spectaculoasă! Plină de aur și într-o rochie de vis, aleasa inimii lui Antonio, nepotul Mariei Câmpina a arătat fabulos! Imaginile vorbesc de la sine, căci nu îți este dat să vezi atât de des o mireasă la care nu te poți uita, căci strălucește mai ceva ca soarele!

Mireasa Milena, rochie spectaculoasă de aproape 10.000 de euro

Bruneta a purtat o rochie de prinţesă şi un voal cu broderie fină prins cu o diademă cu pietre pretioase. Rochia a fost de la o celebră casă de modă din România și a declarat la „Acces Direct” că nu a stat prea mult pe gânduri pentru a o alege. A văzut-o, i-a plăcut, i-a venit bine și cam asta a fost!

Ei şi, dacă vă întrebaţi cam cât ar costa o asemenea bijuterie vestimentară, făcută la comandă, nu vă putem spune decât că o singură astfel de creaţie poate ajunge şi la 10 mii de euro!

Vorba aceea, fiecare nuntă e pecetluită cu aur în familia Reginei! Se vede de la o poştă şi când o privim pe... Sidonia, fiica Mariei Câmpina, care a strălucit și ea la nunta lui Antonio, iar piesele de rezistență ale sale au fost, de departe, bijuteriile supradimensionate din aur pe care le-a purtat!

„Bijuteriile vă pot spune că sunt din Dubai.... cu tot cu... să ştiţi că este un set şi de acolo le-am luat. De fapt soţul le-a luat” a spus Sidonia, pentru „Acces Direct”. Nici ținuta pe care a purtat-o nu a fost deloc ieftină. „Noi avem o croitoreasă specială a noastră... şi a fost în jur de 500 de euro (rochia, n.r.)” a mai spus Sidonia, la „Acces Direct”. 

Fetele din neamul Mariei Câmpina, paradă pe lux și ținute pline de pietre prețioase

Fetele din neamul vestitei Maria Câmpina: Atena, Sultana, Sidonia, Sunita, Shakira sau Rebeca au făcut furori cu ţinutele croite după tiparul celor mai extravagante şi sofisticate rochii princiare din mătăsuri fine si foiţe de aur ori bătute în pietre.  

Totul a fost la cel mai înalt nivel, inclusiv preparatele deliociose cu care au fost răsfăţaţi oaspeţii. Ce dacă afară se lăsase frigul şi ploaia începuse?! Muzica bună, dedicaţiile speciale şi atmosfera regală, de sub arcada din trandafiri albi şi mov, le-au făcut pe zeiţele cu rochii princiare să sfideze stropii reci. Pe acordurile fredonate de Laura Vass, printre umbrele, doamnele, dar şi mirii sărbătoriţi, au continuat să dănţuiască şi să petreacă de zor! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest