OAU! Aşa nu ţi-ai fi imaginat-o vreodată! Mirela de la "Insula Iubirii", blondă şi cu părul scurt / FOTO

+3 click pentru
galerie

OAU! Aşa nu ţi-ai fi imaginat-o vreodată! Mirela de la "Insula Iubirii", blondă şi cu părul scurt / FOTO © Instagram

Pe Mirela Banias o ştii de la "Insula Iubirii"! A fost una dintre cele mai controversate concurente, cu un trecut uluitor. După terminarea emisiunii, Mirela Banias a rămas în atenţia publicului, iar transformările au devenit ceva normal pentru ea. Astăzi însă, totul a trecut la alt nivel!

După emisiunea "Insula Iubirii", Mirela Banias şi-a recăpătat încrederea în propriile forţe, a slăbit extrem de mult şi a devenit o femeie de succes. Asta nu e tot! Acum îi merge bine şi pe plan sentimental, dat fiind faptul că pregătirile pentru nunta cu Florin Tecar sunt în toi.

Fosta concurentă a reuşit să-şi surprindă admiratorii din mediul online după ce a postat o fotografie cu ea blondă şi cu părul mai scurt. Reacţiile au fost pe măsură! Deşi Mirela Banias nu s-a vopsit, ci a folosit o perucă pentru transformare, cine ştie... poate până la nuntă, va fi definitiv!

Ce-i drept, nu-i stă deloc rău şi o schimbare de acest gen este oricând binevenită în viaţa unei femei.

Mirela de la "Insula Iubirii" a început pregătirile pentru nuntă!

După ce s-au întors din Cuba, Mirela Banias şi Florin Tecar au început pregătirile de nuntă. Se pare că vor să facă nunta, cununia civilă şi ulterior, cea religioasă. Surprinzător este faptul că cei doi îndrăgostiţi nu îşi doresc o nuntă cu dar, ci una care să fie bazată pe distracţie.

Data nu au stabilit-o, dar petrecerea va fi cu siguranţă după post. Printre domnişoarele de onoare se va număra şi fiica lui Florin, iar printre invitaţi... foştii concurenţi şi ispitele de la "Insula Iubirii"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#undercover #blondieorbrunette #blondie #kiss

O postare distribuită de Banias Mirela-Elena (@elena_mirela_banias) pe

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro