Cum le dă Mirela Banias peste nas criticilor care au spus că a luat proporţii. "Nu sunt grasă"

+3 click pentru
galerie

Cum le dă Mirela Banias peste nas criticilor care au spus că a luat proporţii. "Nu sunt grasă" © Foto: Instagram

Mirela Banias a ţinut să le dea peste nas criticilor care au spus că a luat proporţii. După terminarea emisiunii "Insula Iubirii", Mirela Banias a slăbit foarte mult, fiind lăudată pentru felul în care arată. Acum, Mirela a fost criticată pentru că s-ar fi îngrăşat, iar bruneta a vorbit deschis despre acest lucru.

Mirela Banias a recunoscut că s-a îngrăşat patru kilograme, dar acest lucru se datorează faptului că o duce foarte bine în dragoste, iar acest lucru se vede pe chipul şi fizicul ei, dar chiar şi aşa este foarte mulţumită de felul în care arată. În plus, bruneta le sfătuieşte pe admiratoarele sale să aibă grijă de ele că vor şi că îşi doresc, nu pentru aşa vrea "gura lumii".

CITESTE SI: E din nou însărcinată?! Mirela de la "Insula Iubirii", surpriză pentru toată lumea

"Există multe guri care judecă silueta mea și care mă acuză că nu sunt chiar așa de slabă cum cred eu. În primul rând, fiecare ar trebui să aibă greutatea pe care și-o dorește, care îl face să se simtă confortabil în pielea lui și care să îi mențină sănătatea. Nu sunt grasă, dar într-adevăr, în ultimele luni am pus 4 kilograme. Pentru că am scăpat de stres și am gasit linistea si fericirea.

De curând am reînceput dieta, pentru că aș vrea să scap de aceste kilograme. Dar și așa, cu talia pe care o am acum, nu îmi e rușine. Dragele mele, tot ce faceți, faceți pentru voi. Slăbiți pentru că așa vreți, pentru că vă ajută la sănătate etc. Eu așa fac și sunt foarte împăcată", a spus Mirela Banias pe Facebook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Există multe guri care judecă silueta mea și care mă acuză că nu sunt chiar așa de slabă cum cred eu. În primul rând, fiecare ar trebui să aibă greutatea pe care și-o dorește, care îl face să se simtă confortabil în pielea lui și care să îi mențină sănătatea. Nu sunt grasă, dar într-adevăr, în ultimele luni am pus 4 kilograme. Pentru că am scăpat de stres și am avut și o sarcină pierdută. De curând am reînceput dieta, pentru că aș vrea să scap de aceste kilograme. Dar și așa, cu talia pe care o am acum, nu îmi e rușine. Dragele mele, tot ce faceți, faceți pentru voi. Slăbiți pentru că așa vreți, pentru că vă ajută la sănătate etc. Eu așa fac și sunt foarte împăcată. Și dieta asta mă ajută foarte mult, plus că e și gustoasă ❤ Am văzut rezultate incredibile de la voi și mai aștept!! 🤩

A post shared by Banias Mirela-Elena (@elena_mirela_banias) on

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro