Mirela de la „Insula iubirii” și soțul, cu bebelușul în brațe. Toată lumea s-a bucurat

+4 click pentru
galerie

Mirela de la „Insula iubirii” și soțul, cu bebelușul în brațe. Toată lumea s-a bucurat © Instagram

Admiratorii Mirelei Banias, fostă concurentă la „Insula iubirii”, așteaptă de multă vreme să o vadă pe brunetă cu un bebeluș în brațe. Ei bine, iată că dorința lor le-a fost împlinită, prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele de socializare.

Mirela Banias și soțul ei, Florin Tecar, și-au surprins prietenii virtuali cu o fotografie în care au apărut cu bebelușul în brațe. Evident, nu este vorba despre copilul lor, care încă se lasă așteptat, ci despre un botez.

Mirela Banias, poză cu bebelușul în brațe

Așa cum chiar fosta concurentă a scris, cei doi sunt niște adevărați „nași de meserie”, fiind frecvent invitați la tot felul de evenimente, inclusiv câte un botez acolo unde sunt nași.

Poza a primit deja foarte multe like-uri și este ușor de remarcat că Mirela și soțul ei par foarte fericiți din acestă postură, motiv pentru care se poate deduce că le-ar sta foarte bine din postura de părinți, care să se bucure de propriul lor copil!

Mirela Banias, controverse pe și dincolo de insulă

Mirela Banias a venit în Thailanda în sezonul 4 „Insula iubirii”, acolo unde a participat alături de iubitul ei, Ionuț Gojman. Pe insulă, Mirela i-a dat papucii lui Gojman și s-a apropiat de ispita Mircea. Deși au plecat separat de la bonfire, Mirela și Gojman au fost la un pas de împăcare în resort, însă insistențele brunetei au fost în zadar. Gojman a preferat să accepte oferta de a rămâne în postura de ispită, așa că Mirela a plecat singură acasă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro