Mirela Banias, gafă monumentală pe internet. Nu prea i-a plăcut la şcoală

+3 click pentru
galerie

Mirela Banias, gafă monumentală pe internet. Nu prea i-a plăcut la şcoală © Facebook

Mirela Banias este protagonista unei gafe care nu îi face deloc cinte, pe reţelele sociale. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a vrut să se laude cu cadoul primit, însă... i-a cam dat cu virgulă.

Mirela Banias, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a atras atenţia fanilor, după ce a postat o fotografie pe reţelele sociale, alături de o descriere în care a făcut o greşeală gramaticală. La prima vedere eroarea nu pare una gravă, însă ţinând cont că este vorba de Mirela Banias, cea care ţine mereu la imeaginea ei, trebuie să recunoaştem că gafa nu e una pe care şi-ar fi dorit-o.

''O surpriză dulce, surprinsă cu lacrimi de fericire în ochii! Vă mulțumesc dragii mei nași'', este mesajul scris de Mirela Banias, care nu şi-a dat seama că nu era nevoie şi de al doilea ''i'' la cuvântul ''ochi''. Şi dacă este să analizăm până la capăt textul scris de aceasta, ne dăm seama că a uitat să pună şi o virgulă înainte de ''dragii''. 

Mirela Banias şi-a photoshopat greşit o poză din vacanţă

O altă gafă renumită pe care Mirela Banias a făcut-o în mediul online a fost toamna trecută, atunci când fosta concurentă a plecat în vacanţă cu soţul ei. Aceasta a postat mai multe imagini pe reţelele sociale, însă una dintre ele a atras atenţia din cauza felului eronat în care şi-a photoshopat o poză, aşa cum puteţi vedea şi în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro