Cum reușește Mirela Vaida să își împartă timpul între cei trei copii: "Pentru mine, ăsta e un festival"

Cum reușește Mirela Vaida să își împartă timpul între cei trei copii: "Pentru mine, ăsta e un festival" © captura video

Mirela Vaida a născut în urmă cu cinci săptămâni al treilea copil, un băiețel perfect sănătos pe care a decis să îl numească Tudor. Vedeta se poate considera o mamă eroină a showbizului românesc și a explicat, la Răi Da Buni, cum reușește să aibă timp pentru toți cei trei copii ai săi.

"A fost o sarcină foarte ușoară, parcă și copilul este mai relaxat că sunt eu mai relaxată. Cer să mă lase statul să fac ceva cât stau acasă, din această dorință de a face ceva tot timpul. M-am obișnuit, eram așa și înainte de a se naște al treilea. Cu Vladimir am avut probleme, nici până când să se nască Tudor nu mă lăsa să dorm. Am lăsat bona cu toți trei acasă, plângeau toți când am plecat. Pentru mine, ăsta e un festival să vin la emisiune, mă machiez și eu. Înainte mă machiam zilnic, acum doar de sărbători.", a declarat Mirela Vaida, la Răi Da Buni.

Mirela Vaida spune că are mici probleme cu Vladimir, copilul mijlociu al familiei, care simte nevoia de mai multă atenția după venirea pe lume a frățiorului său.  

"Cea mai grea în aceste cinci săptămâni a fost reamintirea faptului că un copil mic are nevoie de atenție 100%. Copilul nu plânge, dar icnește, trebuie schimbat la o oră. Cel mai greu este să te împarți la trei și să nu-i faci să simtă gelozie.  Sunt bine, dimineața pleacă la grădiniță și rămân doar cu cel mic, dacă adoarme, dorm și eu două ore. Vladimir are o problemă, este sindromul copilului mijlociu. Nu mă baga în seamă și era rebel până să vină Tudor. Acum e invers și trebuie să mă gândesc cum să fac să nu-l resping. Carla e înțeleaptă și matură, mult mai răbdătoare. Mi-e dor să muncesc, pentru că munca și copiii au mers mână-n mână la mine.", a mai spus Mirela Vaida

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro