Mirela Vaida nu se plictisește în izolare! Vedeta este o bucătăreasă de excepție: “Gătim patru oale de mâncare o dată la două zile”

+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida nu se plictisește în izolare! Vedeta este o bucătăreasă de excepție: “Gătim patru oale de mâncare o dată la două zile” © Instagram

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare tv de la noi din țară, nu are timp să se plictisească în izolare! Vedeta este o bucătăreasă de excepție și nu ezită să-și răsfețe familia cu delicatesuri! 

Îmi cer de patru ori pe zi mâncare și nu vor de fiecare dată același fel”

Mirela Vaida este fără îndoială una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară, fiind o apariție inedită de fiecare dată. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, frumoasa vedetă umple sufletele românilor zi de zi. Și dacă credeați că izolarea este una dificilă pentru ea, nici gând! 

Blondina merge în continuare la serviciu, dar se protejează ca la carte. Potrivit click.ro, prezentatoare tv a povestit despre cum își umple timpul liber în plină pandemie, acasă. Toată lumea știe că este mămică a trei copii, iar acum încearcă să recupereze din plin timpul pierdut, petrecându-și toată ziua alături de cei mici. 

”Pentru mine, deocamdată, lucrurile sunt sub control și încerc să iau partea frumoasă a aceastei situații, dacă putem spune așa, în această stare de izolare în care ne aflăm acum, cu toții. Una dintre aceste părți frumoase este faptul că stăm mai mult acasă cu copiii, lucru pe care înainte nu reușeam să-l fac, pentru că ei plecau dimineața la grădiniță şi când se întorceau, eu eram deja la serviciu. Practic ne întâlneam o oră dimineața și două ore seara. Acum ne petrecem aproape tot timpul împreună.”, a declarat Mirela Vaida.

Și dacă nu ați văzut deja ce face în timpul rămas, vă spunem noi. Mirela Vaida este o bucătăreasă de excepție și gătește în fiecare zi. Blondina susține că micuții îi cer de mâncare de patru ori pe zi, iar ea se conformează imediat. Gătește orice și asta o relaxează mai mult ca niciodată. 

De la ciorbă cu legume, supă de perișoare și orez, până la gulaș de vită, tocăniță, cozonac. Mamă, mamă, un adevărat festin în bucătăria frumoasei prezentatoare tv, care pregătește patru oale de mâncare o dată la două zile. Așa da!

”Gătesc foarte des în ultima perioadă pentru că îmi cer copiii. Înainte, când nu stăteam acasă, iar ei erau la grădiniță, n-aveam decât grija unui mic dejun pe care-l făceam imediat și, eventual, seara, la 8, când ajungeam eu, copiii mai mâncau ceva așa, de noapte bună. De data asta lucrurile s-au schimbat. Îmi cer de patru ori pe zi mâncare și nu vor de fiecare dată același fel. Trebuie să le dai supă, felul doi și desert și pentru toate astea trebuie să muncești. La noi, fiind atâția oameni în casă, trebuie patru oale de mâncare o dată la două zile. Și facem două ciorbe, sau o supă și o ciorbă, sau o supă de perișoare și o ciorbă de văcuță, sau o supă de pui cu tăiței și o ciorbă de legume... La felul doi, tot ce mănâncă toată lumea, un orez cu pui, un gulaș de vită, pe care-l face soacră-mea, o tocăniță de cartofi, un spanac cu ou, paste”, a mai zis ea pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro