Schimbare de proporţii în familia Mirelei Vaida: "Să leşin!! Am băgat copiii în dormitor"

+3 click pentru
galerie

Schimbare de proporţii în familia Mirelei Vaida: "Să leşin!! Am băgat copiii în dormitor" © Facebook

Mirela Vaida a făcut o schimbare de proporţii în casă! Pe lângă bona pe care o are, vedeta a primit încă un ajutor. Cine? Soacra ei, care s-a mutat de la Cluj la Bucureşti, definitiv. Cunoscuta prezentatoare TV a scris un articol pe blog, cu detalii despre această schimbare din familie. 

După şase luni în care nu a mai scris pe blogul ei, Mirela Vaida a revenit cu o poveste extrem de amuzantă; mutarea soacrei la ei acasă, din prima zi, până acum, când Titza, aşa cum îi spune, s-a acomodat. 

"Aşadar, printr-o împrejurare neprevăzută, soacră-mea, Titza cum îi spun prietenii, ca nu ne lasă să îi spunem „mama-soacră” sau „mamaie” sau „bunică” (cica ea e tânară, deh) , a incheiat-o cu Clujul, cu Ardealu’ nost’ , s-a pensionat, a lasat catedra, colegi, copii, elevi şi s-a mutat la nora acasă. 🤦‍♀️ Nu e zi sa nu-mi umble prin dulapuri, sa nu mute vreo mobila, sa nu joace un Candy Crush… Nu, ca nu o pun să gatească. Mi-a gatit intr-o zi o supa de ou, in alta zi o supa de salata (asta e mancare de la Cluj) si mi-a facut niste aratari de papanasi… ceva fara gust, cu branza de vaci, tavalit prin pesmet si dat prin zahar. Eu si copiii am plecat la restaurant. 🤭 Ea si baiatul ei, unicul, adica unicul meu sot deocamdata, au ramas sa manance la masa. Amandoi. Erau chiar fericiti. Noi, ceilalti, ne-am comandat o pizza. Ca  trebuia sa mananc si eu ceva ca sa pot sa alaptez sugarul! 🤭", a scris Mirela Vaida.

Mirela Vaida a povestit primele păţanii cu soacra-n casă. Chiar şi aşa, prezentatoarea TV apreciază ajutorul primit din partea Titzei şi cu siguranţă fac o echipă bună pentru a-i creşte pe cei trei micuţi: Carla, Vladimir şi Tudor. 

"DIMINEAȚA, ALT EPISOD JENANT: NE TREZIM, COPIII MERG SINGURI LA TOALETĂ, se spală pe față, pe dinți,  EU LE PUN DE MÂNCARE și, deodată îl văd pe SOȚUL MEU, CARE TREBUIA SĂ FIE STÂLP ÎN CASĂ ASTA, CĂ DE AIA MI-AM LUAT EXEMPLAR DE 1,95 M ȘI 100 KG, cum mi ți-l apleacă soacră și mi ți-l îndoaie că pe-o trestie. Îl pupă pe frunte și-i zice : „Pupe mama puiul ei! Ce mănânci, mămică? Îți fac o ratota?” (ratota =omletă) 🤡

Să leșin!! Am băgat copiii în dormitor. Am încuiat ușa, să nu vadă scenă.  Eu am 2 băieți. Bărbați îi fac, îi trimit la război, în tranșee, să apere țară cu piepturile goale, dacă e nevoie.  Nu să îi pup  toată ziua! Hai că iar m-o luat nervii. Și eu, când mă enervez, scriu și beau un pahar de oarice… soacră mi-l umple… da, da, că facem și din astea… e bine la noi! să nu veniți! mai bine plec eu!  Ha!

Cât despre soacră, că de aia îi zice “soacră”, a apucat să citească ce-am scris io aici, înainte să-l postez. Ce credeți???!!! Vrea drept la replică!!! Practic va deveni, în scurtă vreme, “Titza- Bloggeritza”!!! Că și așa se plictisește!

Deci după ce mi-a invadat casă, intimitatea, viață și dulapul, vrea să invadeze și blogul meu, cerând dreptul la replică pe același blog. Că cică vrea să zică la lume că nici eu nu-s nora din basme!  Băi, serios? ?

Măcar calcă bine costumele bărbătești. La asta se pricepe! Face și temele cu cei mari! Îl mai scoate la plimbare pe Tudor și face cea mai bună salată de vinete! Dar atât!  Suntem bine! 🤫

Legat de călcat cămăși și costume bărbătești, chiar m-a scutit de un mare chin! Așa că închin,  în chin(uri),  😁 un pahar de vin în cinstea ei. Să ne trăiască soacrele! Cine are, să-i trăiască! Cine nu, … i-o dau pe-a mea! Ha! Voi ați locuit sau locuiți cu soacră? Care-i treaba? Cine cedează prima? Aștept comentariile voastre pe blog!

P.S. : Acest articol (NU) este un pamflet dar ar trebui tratat că atare!… Înțelegeți… Voi citiți și plecați dar eu rămân cu “lupul” în casă!… Va pup!! Să ne auzim cu bine!! 🤗💖🙏", a încheiat Mirela Vaida. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro