Mirela Vaida, surpriză din partea vecinului Cosmin Seleși. Ce a cucerit-o pe prezentatoare

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, surpriză din partea vecinului Cosmin Seleși. Ce cucerit-o pe prezentatoare © Instagram

Relaxare și distracție pentru Mirela Vaida, la mijlocul lunii august. Vedeta se pregătește să înceapă din nou munca, în septembrie, așa că are grijă să se bucure de cât mai multe momente de liniște și pace.

Drept urmare, Mirela Vaida s-a distrat puțin alături de bunul ei prieten Cosmin Seleși, care îi este și vecin. În aceste zile, prezentatoarea a fost la Snagov, la chemarea actorului, care a știut exact cum să-i fie pe placul inimii.

Mirela Vaida, distracție la Snagov

Care a fost cheia succesului lui Cosmin Seleși, mai exact? Puțin răsfăț pentru... stomac! Mai exact, actorul și-a chemat buna amică la un gulaș, alături de care cei doi s-au și pozat, făcând clar poftă tuturor celor care au privit imaginea.

„M-a chemat vecinu la un gulaș… !! ??? Cosmin Seleși, ești bun, mă! ?”, a scris Mirela Vaida, pe rețelele de socializare.

Mesajul Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că va prezenta „Acces Direct”, din toamnă

Mirela Vaida va prelua ștatefa „Acces Direct”, din această toamnă. Acum câteva zile, frumoasa prezentatoare a transmis și câteva cuvinte pentru prietenii ei virtuali, care o așteaptă cu nerăbdare.

„Oare cine?? 😊 Dragii mei, aștept de ceva vreme să vă dau vestea asta: mă întorc la muncă! Din septembrie, zilnic, în direct! Pe Antena 1! Vă îmbrățișez!! 💖🙏😘”, a transmis Mirela Vaida, pe rețelele de socializare.

„Acces Direct” va începe cu un nou sezon, în această toamnă. Mirela Vaida a mai fost în postura de prezentatoare a emisiunii și acum câțiva ani, când i-a ținut locul Simonei Gherghe, pe timpul concediului său de maternitate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro