Sosia Danielei Crudu face ravagii la piscină! Bruneta de peste Ocean are forme voluptuoase / GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Sosia Danielei Crudu face ravagii la piscină! Bruneta de peste Ocean are forme voluptuoase / GALERIE FOTO © Instagram

Miss Karin, aşa cum o ştie toată lumea pe reţelele de socializare, a devenit cunoscută şi în România, după ce oamenii şi-au dat seama că seamănă foarte bine cu Daniela Crudu. Vedeta face ravagii pe oriunde merge cu formele ei voluptuoase. 

Miss Karin este extrem de apreciată în Statele Unite, acolo unde zilnic ia parte la diferite petreceri şi îşi etalează atât maşinile, cât şi bijuteriile sau hainele extrem de scumpe. Nu dezvăluie cu ce se ocupă, însă oamenii îşi pot da seama că are o mulţume de oferte pentru contracte de imagine pentru diferite firme. 

Miss Karin, pe numele ei adevărat Karin Chiche, este tunată din cap până-n picioare! Are un posterior uriaş, silicoane mari, buze mărite şi alte diferite tratamente care o ajută să atragă atenţia oriunde ar merge. Are grijă ca zilnic să se relaxeze şi publica imagini cu ea de la piscină, acolo unde, bineînţeles, poartă cele mai sexy costum de baie, aşa cum puteţi vedea în galeria foto de mai sus. 

În urmă cu câteva luni, atât Karin, cât şi Cruduţa au publicat pe reţelele de socializare colaje cu fotografii cu ele. "Sora mea geamănă", au scris amândouă. Foarte mulţi oameni le-au scris atunci cât de mult seamănă, de parcă ar fi gemene. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro