Misty îl plânge pe Mihai Constantinescu: "Mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca"

Misty îl plânge pe Mihai Constantinescu: "Mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca" © Instagram

Misty şi Keo au avut dintotdeauna o relaţie apropiată cu Mihai Constantinescu. Artistul le-a botezat fetiţa, moment în care au devenit şi mai buni prieteni. Acum, după moartea cântăreţului, Misty a transmis un mesaj dureros pe reţelele de socializare. 

Misty a povestit pe reţelele de socializare că Mihai Constantinescu a fost cel care i-a luat apărarea în urmă cu câţiva ani, deşi încă nu o cunoştea. Ulterior a cunoscut-o şi a avut ocazia să îi spună ce a crezut încă de la început despre ea. 

"Mihai mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca, deşi nici nu mă cunoştea încă... Mi-a spus, mai târziu când ne-am cunoscut, ca el a simtit ca sunt o fată cu suflet bun si ca merit să fiu iubită de Cosmin si fericită cu el. L-am iubit si l-am apreciat enorm. De mică, cântam “Iubiţi şi câinii vagabonzi“, “O lume minunată”... si ce copil Nu îi cunoştea cântecele? Ca mai târziu să fiu în familie cu Mihai, să am onoarea în viata, de a-l avea ca nas pentru fetiţa mea... 🙏🏻Ne este foarte greu sa vorbim despre el la trecut... Încă nu ne vine să credem şi îmi pare nespus de rău ca a plecat asa devreme...

As fi vrut să îl cunoască si, cum îi spunea Mihai, “Pisi mic” (Arya), măcar pe jumătate cat am avut eu ocazia şi şansa... să se fi bucurat de cel mai minunat om, artist, prieten şi nas pe care îl putea avea pentru ea... Arya, va şti, prin noi... Noi ne vom aminti de tine întotdeauna şi vei fi în continuare prezent în inimile noastre la fiecare masă pe care o vom avea în familie, de fiecare sărbătoare. Te iubim şi sperăm ca îţi vei găsi liniştea, acolo undeva sus... #RIP", a scris Misty pe reţelele de socializare.

Din păcate, marţi, pe 29 octombrie, Mihai Constantinescu a murit, după cinci luni petrecute în spital. Înmormântarea regretatului artist va avea loc joi, la ora 14:00, în Cimitirul Ghencea din Militari. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro