Andreea Bălan a apărut prima dată la TV datorită lui Mihai Constantinescu! Mesajul trist postat de artistă, după moartea lui

+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan a apărut prima dată la TV datorită lui Mihai Constantinescu! Mesajul trist postat de artistă, după moartea lui © Facebook

Mihai Constantinescu lasă un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au iubit. Andreea Bălan îi este profund recunoscătoare regretatului cântăreţ deoarece datorită lui a apărut pentru prima oară la TV.

Vestea că Mihai Constantinescu a murit a cutremurat-o pe Andreea Bălan. Cunoscuta cântăreaţă îşi aminteşte şi acum cuvintele pe care artistul i le-a spus atunci când ea a apărut prima dată la TV. Îi mulţumeşte acestuia şi se va bucura în continuare de piesele lui, care sunt nemuritoare pentru toţi fanii.

"Am apărut prima oară la tv la vârsta 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiesti şi în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreaţă. Anii au trecut şi eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut şi cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare.
Azi Mihai a pierdut lupta cu viaţa şi sunt profund îndurerată... A plecat un om minunat, talentat şi un bun prieten.
Slagarele sale, în schimb, vor fi nemuritoare şi îţi mulţumim pentru muzică👏🏻"
, a scris Andreea Bălan. 

Mihaela, fosta soţie al ui Mihai Constantinescu, a transmis un mesaj sfâşietor

Mihaela Constantinescu a fost tot timpul alături de Mihai şi Simona pe perioada în care artistul a fost în comă la spital. Vestea că artistul a pierdut lupta a dărâmat-o. În direct la Antena Stars, Mihaela Constantinescu a vorbit despre cât de greu este acum pentru ea. 

"Îl cunosc pe Mihai şi îl am în viaţa mea de 40 de ani. După părinţii mei, a fost omul pe care l-am iubit, pe care îl iubesc şi pe care îl voi iubi toată viaţa. A fost soţul meu, cel mai bun prieten al meu şi bărbatul care va trăi în inima mea până la sfârşitul zilelor mele... I-am fost alături lui şi Simonei, care a fost alături de el în aceste aproape 6 luni, clipă de clipă, de mai multe ori pe zi. Ne-am susţinut, am sperat, ne-am rugat. Am făcut totul cu iubire. Nu pot să vorbesc despre Mihai la trecut... Îmi este greu să vorbesc. Poate că mă încurc în vorbe, dar este un moment extrem de greu. A fost un om cu totul şi cu totul special. Un om foarte special!", a declarat Mihaela Constantinescu pentru "Răi Da Buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro