Moartea Cristinei Țopescu. De ce nu pot închide autoritățile dosarul

Moartea Cristinei Țopescu. De ce nu pot închide autoritățile dosarul © arhivă

A trecut mai bine de o lună de când Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuință, iar întrebările persistă! Dosarul morții jurnalistei rămâne deschis, în continuare. Motivul este tulburător!

Pentru că trupul Cristinei Țopescu a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție, nu a putut fi efectuată expertiza medico-legală. Cu toate acestea, legiștii consideră că ar fi necesară o verificare toxicologică, dat fiind faptul că la verificările preliminare au fost găsite urme de medicamente în organismul jurnalistei.

De mai bine de 30 de zile, aceste analize își așteaptă rezultatele, motiv pentru care dosarul morții jurnalistei nu poate fi închis de autorități, potrivit România TV.

Vă reamintim că Cristina Țopescu a murit în luna decembrie 2019, la vârsta de 59 de ani. Decesul jurnalistei a survenit la niciun an de zile după moartea comentatorului sportiv Cristian Țopescu, tatăl Cristinei Țopescu.

Câinii Cristinei Ţopescu îşi caută stăpân

Doi dintre câinii Cristinei Ţopescu sunt gata de adopţie, după ce Deborah Faoro a făcut terapie de reintegrare a patrupezilor cu ei.

"Cel mai bine să ajungă la familii diferite, sunt două firi foarte diferite, unde Bonnie are nevoie de foarte multă răbdare, Sissi e un câine foarte energic care are nevoie să alerge", a spus tânăra.

În cazul în care cățeii nu își vor găsi stăpân, se vor întoarce la asociația care i-a preluat după moartea Cristinei Țopescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro