Moment de cumpănă pentru fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la 4 luni de la moartea acestuia: „M-am trezit în întuneric, frig și spaimă”

Petruța și Andrei Gheorghe © Facebook

La patru luni de la moartea lui Andrei Gheorghe, rănile celor care l-au îndrăgit pe omul de radio și televiziune nu reușesc să se închidă. De parcă dorul nu ar fi suficient de rău, fosta soție a lui Andrei Gheorghe a mai avut o situație dificilă de depășit.

Petruța Gheorghe, fosta soție a regretatului om de televiziune, a avut probleme de sănătate în aceste câteva luni. Ea le-a mulțumit public celor care au încurajat-o și i-au trimis cuvinte de susținere.

„Dragii mei... Mulțumesc. M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii m-au făcut să cânt!”, a scris Petruța Gheorghe, pe Facebook.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Realizatorul radio și TV a fost găsit în baia locuinței sale. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro