Momente de groază pentru Marian Vanghelie! Casa fostului primar a fost spartă de hoţi

Momente de groază pentru Marian Vanghelie! Casa fostului primar a fost spartă de hoţi © Facebook

Zi grea pentru Marian Vanghelie! Casa fostului primar a fost spartă de hoţi, care au reuşit să fure mai multe bunuri valoaroase din locuinţă!

Casa fostului primar, Marian Vanghelie, care se află în zona Snagov, a fost deliciul hoţilor. Banda a spart locuinţa şi a furat câteva ceasuri, bijuterii, dar şi un tablou de valoare, care aparţinea pictorului Gheorghe Petraşcu. Potrivit evz.ro, întreaga întâmplare a avut loc acum două săptâmâni, însă a apărut tocmai acum în atenţia presei.

Întregul furt s-a desfăşurat pe timpul zilei, în momentul în care familia fostului primar nu se afla acasă. Oamenii legii din Ilfov au deschis ancheta, însă nici până în prezent nu au reuşit să-i găsească pe infractori.

Cu toate acestea, autorităţile au preluat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere pe care fostul edil le avea în casă, dar şi din afară, de pe cele ale vecinilor. Nu este prima dată când Marian Vanghelie trece printr-un incident de acest gen. În luma martie a anului 2017, bona filipineză pe care o angajase i-a furat din casă mai multe obiecte de valoare. 

"De fapt am fost jefuită eu. Această bonă a fost adusă pe încredere. Această fată s-a dovedit a fi o hoață. Eu, din neglijență, am omis să o verific înainte, dar am aflat aseară că mai fugise de la două familii înainte.

Nu știu să vă spun exact suma, dar este una mare. Mi s-au furat două inele, un ceas și niște bani. Inelele erau ambele prețioase, ceasul este de la o firmă bună. Este o sumă mare", declara soţia fostului primar, cu ceva timp în urmă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro