VIDEO PAPARAZZI / Inimaginabil! De câţi oameni e nevoie pentru ca Oana Mizil să-şi cumpere decoraţiuni pentru Crăciun

Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini incredibile cu Oana Mizil (44 de ani). Soţia lui Marian Vanghelie, fostul primar al Setorului 5, a mers să-şi cumpere decoraţiuni pentru Crăciun însoţită de o veritabilă „armată”.

Chiar dacă mai sunt destule zile până la venirea Moşului, Oana Mizil a intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă. Dornică să nu fie luată prin surprindere, aceasta a trecut la acţiune.

Recent, nevasta lui Marian Vanghelie a strigat adunarea şi a luat cu asalt un mall din Capitală. Însoţită de fiica sa, de bona acesteia, şi de câteva prietene, Oana Mizil a mers direct într-un magazin specializat în comercializarea decoraţiunilor de Crăciun. 

Acolo, celebra femeie şi ajutoarele sale au zăbovit aproximativ o oră. Ele au studiat cu atenţie oferta, lucru care a făcut-o  pe Maria să radieze de fericire. Fetiţa nu a ratat ocazia de a se juca cu toate produsele care i-au picat în mâini. 

În timp ce Oana Mizil şi "armata" sa îşi vedeau de treabă în magazin, şoferul nevestei lui Marian Vanghelie a comis-o. Bărbatul a parcat maşina stăpânei sale într-un loc nepermis. 

Tâlhăriţi de bona filipineză

În martie 2017, Oana Mizil şi Marian Vanghelie au trecut printr-o experienţă nefericită. Cei doi au fost jefuiți de bona filipinează a fiicei lor. Aceasta le-a luat bani, dar şi mai multe bijuterii, printre care două inele cu diamant, un ceas si o geantă. În total, paguba s-a ridicat la aproximativ 30.000 de euro. 

Mama Oanei Mizil a fost cea care a mers la poliție pentru a face plângere împotriva bonei filipineze, care ar mai jefuit și alte familii. Hoaţa a stat 8 luni în vila luxoasă din Snagov a Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Elena Băsescu şi Syda! Iată care este relaţia dintre cei doi, atunci când vine vorba de copiii pe care îi au împreună

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Matteo ştie cum stă treaba cu femeile! Artistul a impresionat câteva domnişoare cu un gest banal

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro