VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Elena Băsescu şi Syda! Iată care este relaţia dintre cei doi, atunci când vine vorba de copiii pe care îi au împreună

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, allias Syda, au fost căsătoriţi timp de patru ani, însă în 2016 au decis să divorţeze. Cu toate acestea, prin copiii pe care îi au împreună, cei doi au rămas legaţi pe viaţă.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Elena Băsescu şi Syda au păstrat o relaţie bună, de dragul micuţilor Sofia Anais şi Traian Junior, rămaşi în grija fiicei lui Traian Băsescu. De exemplu, zilele trecute, la ceas de seară, cei doi s-au întâlnit şi au făcut schimb de „ştafetă”.

Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, EBA şi Syda s-au văzut în oraş, acolo unde bruneta i-a lăsat pe Sofia Anais şi pe Traian Junior în grija tatălui lor. Evident, precum nişte părinţi responsabili, acetia au schimbat câteva vorbe despre copiii lor.

Ba mai mult, Bogdan Ionescu i-a făcut cu mâna micuţei Anastasia, fetița pe care Elena Băsescu o are cu Cătălin Tomată, care se afla în maşina mamei sale. Apoi, cei doi părinţi s-au salutat şi au luat-o pe drumuri diferite. 

Un tătic devotat

Chiar dacă nu mai formează un cuplu alături de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu este alături de copiii săi. Conform surselor noastre, pentru creşeterea micuţilor Sofia Anais şi Traian Junior, Syda plăteşte lunar o pensie alimentară în valoare de 1.300 de euro. În plus, fostul ginere al lui Traian Băsescu contribuie şi cu cheltuieli adiționale, dedicate educației copiilor.  

Citeşte şi: VIDEO PAPAARAZZI / Ciprian Marica şi Ilie Năstase investesc în cea mai tare afacere! Imagini exclusive cu „bijuteria” pe care cei doi o ridică în Bucureşti

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Bombă în lumea mondenă! Cezar Ouatu s-a despărţit de Andreea Vilău şi s-a combinat cu fosta iubită a unui fotbalist celebru

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro