Ce viață duce Elena Băsescu după despărțirea de iubit. Mulți au spus că suferă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ce viață duce Elena Băsescu după despărțirea de iubit. Mulți au spus că suferă / VIDEO © Instagram

Elena Băsescu pare că o duce din ce în ce mai bine, cu toate că s-a despărţit de iubitul ei în luna iulie. Chiar dacă gurile rele o compătimeau şi spuneau că a rămas singură cu 3 copii, Eba este o femeie puternică şi se bucură din plin de viaţă. 

Bruneta arată impecabil la aproape 40 de ani şi le dă clasă multor tinere, unde mai pui că are şi ajutor din partea şoferului nou angajat, care să o sprijine când are nevoie în ceea ce priveşte deplasările. Aşadar, chiar dacă pe plan sentimental nu este totul roz, Elena Băsescu reuşeşte să se descurce de minune, chiar şi în rolul de mămică singură. 

Recent, Elena Băsescu a apărut la un eveniment singură, după ce s-a aflat de despărţirea de Cătălin. Aceasta, împreună cu alţi membri din familie au participat la un botez. Cu zâmbetul pe buze ca întotdeauna, a ales să poarte un trench bej, dar și o pereche de sandale arginii, o ținută lejeră, potrivită pentru un astfel de eveniment.

Elena Băsescu, trecut amoros

Elena Băsescu s-a căsătorit în 2012 cu Bogdan Ionescu. Au împreună doi copii, un băiat şi o fată. În anul 2016, cei doi au decis să îşi spună adio şi au divorţat. După o perioadă s-a aflat că Eba are un nou iubit, pe Cătălin Tomată, un tzânăr în vârstă de 25 de ani. A făcut şi cu acesta o fetiţă, care a primit numele Anastasia. S-au despărţit recent, la scurt timp după ce fetiţa lor a împlinit un an. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro