VIDEO PAPARAZZI / Orice bărbat ar vrea să aibă o astfel de soţie! Cum reuşeşte să surprindă Oana Mizil la 42 de ani

+4 click pentru
galerie

Ajunsă la 42 de ani, Oana Mizil este un exemplu de urmat pentru toate femeile. Deşi este bogată şi celebră, soţia lui Marian Vanghelie reuşeşte să surprindă la fiecare apariţie publică.

În urmă cu câteva zile, cu un scop precis, Oana Mizil şi-a făcut apariţia în parcul Herăstrău din Capitală. Însoţită de mama sa, Lidia Niculescu Mizil Ștefănescu, nevasta fostului primar al Sectorului 5 şi-a răsfţat fiica, de care este nedespărţită, de zor.

După o repriză de dat în leagăne, micuţa Maria a beneficiat de un „tratament” aparte din partea mamei sale. Oana Mizil şi-a dus fiica în zona în care erau amplasate aparatele destinate pentru distracţia celor mici. Fără să stea pe gânduri, soţia lui Marian Vanghelie şi micuţa prinţesă s-au dat într-o roată uriaşă.

Oana Mizil, mama sa şi Maria au încheiat ziua cu o plimbare pe aleile parcului. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au filmat fiecare moment pentrecute de cele trei în aer liebr.

Jefuiţi de bonă

În martie 2017, Oana Mizil şi Marian Vanghelie au trecut printr-o întâmplare uluitoare. Cei doi au fost jefuiți de bona filipinează. Aceasta le-a luat bani și bijuterii evaluate la zeci de mii de euro.

Mama Oanei Mizil a fost cea care a mers la poliție pentru a face plângere împotriva bonei filipineze, care ar mai jefuit și alte familii.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Se iubesc mai ceva ca adolescenţii! Cristian Boureanu şi Laura Dincă, apariţie de senzaţie în Capitală

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cum reuşesc Sandra şi mama ei să-l facă fericit pe „Briliant”

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au angajat-o pe bona filipineză pentru a avea grijă de fetița lor, venită pe lume în septembrie 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro