Momente de suferință pentru Lora. Primul an când nu e alături de mama ei: ”Mă sufoc de dor”

+3 click pentru
galerie

Momente de suferință pentru Lora. Primul an când nu e alături de mama ei: ”Mă sufor de dor” © arhiva

Lora a trecut printr-o perioadă grea în ultima vreme, iar acest lucru a răpus-o destul de mult. În urmă cu doar câteva luni mama ei s-a stins din viață, iar de atunci cântăreața se simte incompletă. Astăzi, artista a avut de traversat un moment dificil pentru că nu a mai avut cui să-i înmâneze un buchet de flori așa cum o făcea de obicei.

Cântăreața a publicat pe contul său de socializare o fotografie alături de mama sa, iar postarea a fost însoțită de un mesaj emoționant adresat celei care i-a dat viață. Artista mărturisește că ”se sufocă de dorul” de mama sa, iar fanii au încurajat-o imediat cu zeci de mesaje de susținere. 

”De ziua ta mămico
În dar ți-am adus inima şi crede-mă mămico
Un dar mai frumos nu se putea"...iți mai aminteşti? Iți făceam felicitare cu poza mea şi căutam din timp inspirație şi materie primă să-ți fac cel mai frumos marțişor..şi-ți cântam cu Vlăduț şi tu erai mereu emoționată şi mândră de noi. E 8 Martie mama şi eu mă sufoc de dor. ”
, au fost cuvintele artistei. 

Lora, durere imensă după moartea părintelui său

După ce s-a stins și mama sa, Lora a rămas orfană pentru că și tatăl său a decedat în urmă cu mai mulți ani, atunci când era doar un copil. Cântăreața le-a transmis un mesaj emoționant fanilor la doar câteva zile de când și-a îngropat persoana care i-a dat viață.

”„Vreau să știți că încerc… știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că Pământul se învârte fără mine. Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta… Mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului… Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc", a transmis ea prin intermediul contului de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro