Momente emoționante pentru Alex Bodi. Soțul Biancăi Drăgușanu trăiește cele mai frumoase clipe

+3 click pentru
galerie

Momente emoționante pentru Alex Bodi. Soțul Biancăi Drăgușanu trăiește cele mai frumoase clipe © arhiva

Căsnicia Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi merge din ce în ce mai bine, însă afaceristul nu uită să aibă timp și pentru fiicele sale, persoane foarte importante din viața sa. Acesta s-a întânit cu una dintre fiice, iar momentul emoționant a fost postat pe contul de socializare.

Lucrurile s-au schimbat în cazul Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. Dacă în urmă cu peste o lună anunțau că vor pune punct casniciei după puțin timp de mariaj, acum soarele a apărut pe strada lor și sunt din ce în ce mai fericiți.

Nu-i de mirare că blondina l-a ales pe Alex Bodi să-i fie soț, deoarece bărbatul știe cum să iubească și să se facă să fie iubit. Afaceristul a adăugat pe pagina sa de socializare un filmuleț cu adevărat emoționant ce a strânit numeroase reacții pozitive din partea celor care îl urmăresc. Soțul Biancăi Drăgușanu s-a întâlnit cu una dintre fiice și este cât se poate de fericit, iar pentru câteva momente și-au împărtășit dragostea unul altuia. 

”Îngerașul meu frumos!!”, a scris Alex Bodi în dreptul filmulețului care a strâns în doar câteva minute mii de aprecieri. 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, Revelion de lux în Alpi

Pentru că în 2019 nu au păşit împreună, după ce se despărţiseră înainte de Revelion, ei bine, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu au mai ratat şansa de a trece de mână în Noul An. Astfel, dacă anul trecut cei doi erau certaţi, acum au vrut să se bucure împreună de Revelion, de Sărbătorile de iarnă şi de toate momentele splendide pe care viaţa le oferă. Aceștia au mers în Alpi unde au avut parte de cele mai frumoase experiențe.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro