Momente grele pentru Daniela Crudu! Mama brunetei se află în carantină, în Italia

Momente grele pentru Daniela Crudu! Mama brunetei se află în carantină, în Italia © arhiva

La scurt timp după bătaia încasată, Daniela Crudu trece prin alte momente grele! Mama vedetei, Florica, nu se poate întoarce acasă din cauza epidemiei de coronavirus. 

Clipe de panică pentru familia Danielei Crudu! Brunetă este cu gândul la mama ei, care a rămas blocată în Italia! Florica, mama Danielei Crudu, se află în carantină, în Italia. 

Femeia nu a apucat să se întoarcă acasă, așa cum au făcut zeci de mii de români, după *explozia* numărului de cazuri de coronavirus confirmate în Italia, potrivit Antena Stars.

Mama Danielei Crudu lucrează în Reggio Calabria și este în carantină, alături de restul persoanelor din țară. De altfel, Italia este, din această săptămâna, considerată zona roșie.

Din păcate, din cauza epidemiei de coronavirus, Florica Crudu nu va putea fi alături de familia ei din România de Paște pentru că, cel mai probabil, granițele Italiei vor mai rămâne închise o bună perioada de timp.

Daniela Crudu a fost bătută crunt

În urmă cu o lună, Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat, în mașină, după ce au petrecut la un club din oraș. Cruduța s-a ales cu traume vizibile: nasul spart și mai multe fracturi. Totuși, Cruduța nu a dorit să depună plângere împotriva lui Dubravko.

''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews, la o săptămână de la episodul violent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro