Monica Pop, reacție tranșantă despre speculațiile privind suicidul Cristinei Țopescu: "Nu era religioasă, avea credinţa ei"

Monica Pop, reacție tranșantă despre speculațiile privind suicidul Cristinei Țopescu: "Nu era religioasă, avea credinţa ei" © Arhiva

Monica Pop, buna prietenă a Cristinei Țopescu, a avut un mesaj acid după apariția în spațiul public a speculațiilor potrivit cărora regretata jurnalistă ar fi recurs la un gest extrem.

Medicul a spus că știe ce fel de medicamente lua Cristina Țopescu și că nu s-a pus niciodată vorba de sinucidere. Mai mult decât atât, Monica Pop spune că jurnalista și-a dorit să aibă parte de longevitate și să le fie alături cât mai mult câinilor pe care i-a iubit mai presus decât orice.

Într-o postare publicată pe Facebook, Monica Pop a mărturisit că jurnalista Cristina Țopescu nu era o fire foarte credincioasă, dar avea credința ei. Mai mult, a fost dorința Cristinei Țopescu de a fi incinerată și nu alegerea familiei, așa cum s-a spus inițial. 

"NICI VORBA de SUICID! CATEGORIC! IAR INCINERAREA A FOST DORINȚA EI! Nu e de judecat pt asta! Cum fac unii! Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculație.Știu bine ce lua. Nici vorba de somnifer puternic. Nici vorba de moarte din așa ceva! 3 pastile! Diferite! Cristina spunea mereu că vrea să trăiască cît mai mult pt animalele pe care le iubea atîta. Se tot întreba ce vor face cînd ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni și trata! Toți cei apropuati știu! Cristina nu era religioasă.Avea credință și speranța ei. A DORIT să fie incinerată. Normal să i se respecte dorința!", a scris Monica Pop, pe Facebook. 

Cristinei Țopescu va fi incinerată la Crematoriul Uman, acolo unde va fi oficializată și o mică slujbă, în prezența celor apropiați și a rudelor regretatei. jurnalistei. Ulterior, cenușa va fi dusă în Oradea, acolo unde mama jurnalistei locuiește în prezent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro