Motivul pentru care Delia s-a întors mai obosită din vacanță decât când a plecat: "Nu m-am relaxat deloc"

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Delia s-a întors mai obosită din vacanță decât când a plecat: "Nu m-am relaxat deloc" © Instagram

Delia s-a întors recent pe pământ românesc, după ce a petrecut mai bine de o lună în Thailanda și Singapore. Artista este o veterană a vacanțelor și bifează în fiecare an noi destinații exotice.

Delia este adepta călătoriilor în care este foarte activă și preferă să viziteze foarte multe locuri în loc să stea pe plajă cât e ziua de lungă. Vedeta a mărturisit că s-a întors chiar mai obosită din vacanță decât a plecat și că nu mai are de când să plece prea curând, pentru că are multe lucruri de rezolvat în țară.

În ultimele ei zile de concediu, Delia ar fi trebuit să se bucure de împrejurimile superbe din Singapore. Însă, e în regulă. Chiar dacă nu se poate bucura de activitățile turistice, are ce să facă la hotel. Resortul de cinci stele, aflat pe plaja luxoasă Tanjong de pe Insula Sentosa, are un SPA de toate zilele.

"Chiar dacă am fost în vacanță în Thailanda și Singapore înainte să începem filmările pentru iUmor nu m-am relaxat deloc, am fost în fiecare zi pe fugă, ne-am plimbat foarte mult, am fost extrem de activi. Momentan nu m-am gândit la o altă vacanță, am concerte foarte multe, un album de lansat, nu mă pot gândi acum să plec iar", a declarat Delia, potrivit click.ro.

Începând cu data de 22 februarie, de la ora 20:00, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo se întorc pe scanele de jurați, în cel de-al optulea sezon "iUmor".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro