EXCLUSIV: Motivul pentru care Loredana Chivu a fost săltată de DIICOT. Blondina se află sub control judiciar

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu © Instagram

Loredana Chivu a fost săltată, joi, de DIICOT în calitate de suspect în cazul unei fraude cu carduri bancare. Şi iubitul Loredanei Chivu, Mihai Colesnicov, a fost săltat de DIICOT, în același caz de fraudă.

CITEȘTE ȘI - Loredana Chivu, săltată de DIICOT! Ultima apariție publică a vedetei

Conform surselor judiciare, Loredana Chivu a fost deja pusă sub acuzare într-un dosarul de fraudă bancară. Loredana Chivu ar fi complice la săvârşirea unor prevăzute la articolul 365 din Codul Penal. Astăzi, www.spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Loredana Chivu a fost săltată de DIICOT.

CITEȘTE ȘI - FOTO / În ce lux se lăfăia Loredana Chivu înainte să fie săltată de DIICOT

Potrivit surselor de încredere www.spynews.ro, blondina a apelat la skimming, o procedură ce constă în montarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar. 

Loredana Chivu a primit skimming de bancomat, pe numele ei, din Olanda, dar a declarat ca sunt pantofi. În acest moment, Loredana Chivu se află sub control judiciar și nu are voie să părăsească țara.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest