Nadia Comăneci, prima reacție după amânarea Jocurilor Olimpice

Nadia Comăneci, prima reacție după amânarea Jocurilor Olimpice © arhiva

Jocurile Olimpice din 2020, care trebuiau să aibă loc la Tokyo, au fost amânate în contextul pandemiei de coronavirus din întreaga lume. Nadia Comăneci vine și cu prima reacție imediat după amânarea acestora. 

Jocurile Olimpice din acest an, care trebuiau să aibă loc în Tokyo, Japonia, au fost anulate din cauza coronavirusului. După ce Shinzo Ave, prim-ministrul Japoniei și Thomas Bach, președintele Comitetului Olimpic Internațional au căzut de acord pentru acest lucru, jocurile vor fi amânate. 

Fosta mare sportivă Nadia Comăneci consideră că este una dintre cele mai bune decizii luate în acest moment, în contextul pandemiei. 

”Este o decizie corectă. În aceste circumstanţe, sănătatea planetei este o prioritate. Să staţi safe, să ne vedem cu bine”, a spus Nadia Comăneci.

Când vor fi reluate

După amânarea loc din acest an, Jocurile vor avea loc în vara anului 2021. Astfel, de la Tokyo calcă pe urmele altor competiții de mare anvergură din lume precum EURO 2020 și Eurovision, acestea urmând să aibă loc în 2021, deoarece 2020 nu le-a permis acest fapt din cauza coronavirusului la nivel mondial. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro