N-ai fi ghicit niciodată! Care este numele real al lui Randi

+3 click pentru
galerie

N-ai fi ghicit niciodată! Care este numele real al lui Randi © Instagram

Randi este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Îl vedeți mai mereu pe rețelele de socializare și îl ascultați la concerte, însă chiar dacă are o mulțime de fani, puțini știu care este numele real al artistului.

Multe vedete din țara noastră, cum ar fi Inna, Ana Lesko, CRBL, Nicole Cherry, Ruby, Lino Golden, Grasu XXL, etc.,  au renunțat la numele de buletin și au devenit cunoscute în rândul admiratorilor prin cel de scenă. Printre acestea se numără și Randi, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști autohtoni.

Numele real al lui Randi este Andrei Ropcea, potrivit Libertatea. Se par că artisul a ales să-și schimbe identitatea complet, fără să păstreze nici numele, nici prenumele real.

Cum arată viața sa amoroasă

Randi este unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră. Deși are toate calitățile unui iubit perfect, cântărețul nu a spus încă „adio” perioadei de burlăcie. În urma experiențelor prin care a trecut, artistul a devenit o persoană mult mai selectivă.

„Suntem dependent de viață și diversificare. Încerc să schimb mereu stilul, să nu mă repet. Cred că am fost depedent și de un om. Am multe persoane pe care le iubesc, dar sunt singur, n-am reușit în șase ani să nu mai fiu. Pot să vorbesc despre iubire chiar dacă nu am o relație intimă cu cineva. Nu știu, poate doar un psiholog poate să spună. Cred că ține de un fel de chimie și după atâtea experiențe îți dai seama dacă merge, chiar după trei zile. Și gustul libertății e dulce, frate. Am avut o experiență acum șase ani și mi-am dat seama că este un non-sens să stai să speri că o să fie bine. Și să aștepți doi ani ca cineva să se schimbe îți dai seama că ai muncit degeaba. Vrea liniște, înțelegere, la un nivel matur, oamenii nu se mai cunosc pe ei. La un moment dat chiar am devenit obsedat în a nu mai pierde vremea cu ceva care nu merită”, a mărturisit Randi, invitat la Star Matinal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro