Narcisa Guță, victimă într-un scandal monstru! Fosta soție a lui Nicolae Guță, bătută cu bestialitate

+3 click pentru
galerie

Narcisa Guță, victimă într-un scandal monstru! Fosta soția a lui Nicolae Guță, bătută cu bestialitate © Facebook

Scandal mare în lumea maneliștilor! Narcisa Guță, fosta nevastă a lui Nicolae Guță, a fost bătută cu bestialitate și a avut nevoie de o lună de spitalizare.

Narcisa Guță apare ca parte vătămată într-un dosar penal, înregistrat la Focșani, după ce a fost bătută de un fost iubit. Altercația a avut loc în luna mai a acestui an, iar fosta soție a lui Nicolae Guță a avut nevoie de o lună de îngrijiri medicale, se arată în dosar, potrivit click.ro.

Fostul iubit, pe nume Cornel M. a fost acuzat de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, dar și alte violențe, cei doi având o relație amoroasă în urmă cu mulți ani. Acesta a fost și condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Pe data de 31 mai acesta a intrat în casa Narcisei Guță și a bătut-o cu bestialitate, manelista având nevoie de îngrijiri medicale pentru aproximativ o lună. 

"În jurul orelor 24.00 a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară", se arată în motivarea ordinului de protecție, conform sursei citate.

Narcisa a dispărut din showbiz de ceva timp

Cunoscută pentru scandalurile televizate, Narcisa Guță și-a făcut un renume în showbiz pentru faptul că și-a apărat relația cu Guță în fața oricărei domnișoare care voia atenția celebrului manelist. De ceva timp însă, Narcisa a dispărut complet din atenția publicului și și-a îndreptat atenția asupra familiei și a creșterii băiatului pe care îl are alături de Nicolae Guță, Alberto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro