Șoc în lumea maneliștilor! Narcisa a vrut să o omoare pe fosta iubită a lui Nicolae Guță, Beyonce de România

+3 click pentru
galerie

Șoc în lumea maneliștilor! Narcisa a vrut să o omoare pe fosta iubită a lui Nicolae Guță, Beyonce de România © arhivă

Încurcate mai sunt căile iubirii și ei știu asta mai bine ca oricine! Între Nicolae Guță, Narcisa și Beyonce de România a fost un adevărat scandal în urmă cu câțiva ani, iar fosta iubită a manelistului a făcut, la vremea respectivă, acuzații grave. 

Beyonce de România a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Nicolae Guță, bărbatul căruia i-a și oferit o fetiță, pe Anais. Cu toate că cei doi au fost liniștiți o perioadă, la începutul relației s-au lovit de multe piedici, iar cea mai puternică dintre toate a fost, de departe, Narcisa Guță, cea care a tras „cu dinții” ca manelistul să rămână cu ea. 

Șocant este faptul că în urmă cu câțiva ani, Beyonce de România a declarat pentru „Acces Direct” că Narcisa Guță a vrut să o omoare, dorindu-și să dea cu mașina peste ea. Din fericire, nu s-a produs nicio tragedie. 

Narcisa Guță și Beyonce de România, război aprig pentru Nicolae Guță

Încă de când a aflat că Nicolae Guță are o relație cu Beyonce de România, Narcisa s-a opus total poveștii de iubire dintre cei doi. Mai mult, nu a ratat nicio ocazie să o jignească pe iubita fostului soț, în public, la tv. 

„Ce pot să-i fac lui Guţă? Guţă este un personaj care se îndrăgosteşte una, două, însă e o dragoste ca ploaia. Valoarea mucoasei ăsteia s-a văzut la televizor. I-a făcut ceva ce nu găseşte la mine. Pentru el chestiile astea sunt nişte accesorii. El a căutat la ea ce n-a găsit la mine. Nu a avut jucării când era mic. Nu trebuia să se afişeze cu maimuţa asta care a înşirat toată spuma maneliştilor", a spus Narcisa la "Acces Direct", în anul 2013, despre Beyonce de România. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro