Narcisa și Nicolae Guță, imagini incendiare în cadă. Ipostazele care o vor scoate din minți pe soția manelistului. FOTO

+5 click pentru
galerie

Narcisa și Nicolae Guță, imagini incendiare în cadă. Ipostazele care o vor scoate din minți pe soția manelistului. FOTO © Arhiva

Narcisa și Nicolae Guță s-au iubit timp de zece ani, iar bruneta a declarat de multe ori că manelistul a fost bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult în viața asta. Acum abia își mai vorbesc și nu există ocazie să se întâlnească fără se se certe, dar odinioară era doar lapte și miere în relația lor.

Se iubeau cu patos și aveau grijă ca toată lumea să vadă! Narcisa și Nicolae Guță își făceau toate poftele, iar petrecerile, șampania și răsfățul erau la ordinea zilei. În urmă cu mai bine de 12 ani, Nicolae Guță lansa melodia "Țigan european", iar în videoclip a apărut și Narcisa. Imaginile sunt incendiare și îi arată pe cei doi în ipostaze demne de filmele pentru adulți.

Fericit alături de Narcisa

În clip Nicolae Guță apare alături de Narcisa și alte două femei, într-o cadă plină cu spume. Narcisa și celelalte domnișoare îl răsfață pe Nicolae Guță cu șampanie și chiar îi aprind un trabuc, la un moment dat.

Videoclipul a fost filmat în anul 2008, înainte ca Beyonce de România și crizele de gelozie ale Narcisei Guță să își facă apariția în peisaj. Puțini știu cum a început relația dintre Narcisa și Nicolae Guță. Cei doi s-au cunoscut la un concert de-ale manelistului, în anul 2004, atunci când Nicolae Guță a zărit-o pe brunetă în public și și-a făcut curaj de a o invita la o cafea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro