Nașa lui Cornel Galeș era și confidenta fostului soț al Ilenei Ciuculete. Doina Belu a fost prima persoană sunată după accident

Nașa lui Cornel Galeș era și confidenta fostului soț al Ilenei Ciuculete. Doina Belu a fost prima persoană sunată după accident © Facebook

Cornel Galeș s-a îndepărtat de toată familia Ilenei Ciuculete după moartea artistei, iar cu fiii ei a avut numeroase scandaluri televizate și lupte prin tribunale. Singura care i-a rămas alături a fost nașa lui de cununie, Doina Belu, femeia care îi devenise și confidentă.

A fost singura care l-a ajutat să lupte cu depresia declanșată după moartea Ilenei Ciuculete, dar și prima persoană sunată după ce Cornel Galeș a murit în accidentul de mașină. Doina Belu a primit în ziua fatidică un telefon din partea unui român, care o anunța că finul ei nu mai este printre noi. 

Doina Belu: "Nu mai are pe nimeni pe lumea asta"

Doina Belu a vrut să afle mai multe informații despre moartea lui Cornel Galeș, însă nu a primit foarte multe, din cauza faptului că nu sunt rude de sânge. 

"Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic...", a declarat Doina Belu, pentru wowbiz.ro.

Și cât timp Ileana Ciuculete era în viață Doina Belu era o prezență activă în viața lor de cuplu. Femeia a știut de la început că Ileana Ciuculete suferea de ciroză și i-a fost alături până în ultima clipă. De asemenea, există numeroase fotografii cu Doina Belu la mormântul artistei, dar și din timpul parastaselor pe care Cornel Galeș le-a organizat pentru "zânica lui", așa cum o alinta pe Ileana Ciuculete. Acum, la doi ani de la moartea tragică a artistei, și-a reîntâlnit soțul, acolo Sus, în Ceruri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro