Natalia Mateuț, frumoasa vedetă de la Antena Stars, a avut un an cu multe realizări profesionale. Ce își dorește în anul 2020

+3 click pentru
galerie

Natalia Mateuț, frumoasa vedetă de la Antena Stars, a avut un an cu multe realizări profesionale. Ce își dorește în anul 2020 © instagram

Natalia Mateuț este una dintre cele mai frumoase vedete de la Antena Stars. Până acum a reușit să bifeze mai multe reușite în viața sa, însă și anul 2019 i-a adus aceste multe întâmplări de care își amintește acum, la trecerea în 2020. Tânăra a stat de vorbă cu noi și ne-a mărtursit cum a fost pentru ea anul care tocmai pleacă. 

Natalia Mateuț, una dintre cele mai apreciate vedete de la Antena Stars a avut parte de un an plin, un an în care a reușit să bifeze mai multe reușite în viața sa, dar cum este și normal, frumoasa vedetă de la Antena Stars a avut parte și de momente mai puțin plăcute. Prezentatoarea emisiunii ”Cea mai tare din parcare” se consideră o persoană foarte câștigată în aceest an deoarece și-a făcut foarte mulți prieteni noi cu care acum iese și petrece mult timp.

Pentru mine anul 2019 a fost un an plin, cu realizări și eșecuri deopotrivă, dar tocmai acelea m-au făcut să merg mai departe și sa progresez. Ca și realizări profesionale am bifat o nouă emisiune pe care o prezint, o emisiune auto, antrenantă, fresh am și câștigat mai mulți prieteni. Realizarea cea mai mare cred că constă în faptul că închei un an fericit și împăcat cu sufletul meu.”, a spus Natalia.

Pentru că într-un singur an se pot întâmpla mai multe lucruri decât ne putem imagina, frumoasa vedetă de la Antena Stars a avut parte și de momente mai dificile, dar peste care a trecut cu brio și din care își amintește doar clipele frumoase. Natalia se bazează foarte mult pe cunoscuta replică ”Nimic nu este întâmplător”, iar de fiecare dată când se întâmplă ceva mai diferit în viața ei se gândește la acest lucru: ”Am învățat că oamenii potriviți vin la momentul potrivit și că nimic nu este întâmplător. O pierdere de azi poate fi un câștig de mâine!”

 

Natalia Mateuț are planuri mari pentru anul 2020

În doar câteva ore noul an își va face apariția, iar Natalia Mateuț ne-a spus că îl așteaptă cu nerăbdare. Pentru că iubește foarte mult televiziunea, frumoasa vedeta de la Antena Stars nu dorește să renunțe la pasiunea ei, ci din contră, așteaptă noi proiecte, dar în schimb are și alte planuri bine puse la punct. Își dorește să își termine studiile, dar vrea să devină și un om de afaceri alături de sora sa.

”Aș vrea să cresc profesional, să evoluez și să învăț în permanență lucruri care să mă ajute în acumularea experienței. Voi continua în tv pentru că asta este ceea ce pe mine mă face fericită și împlinită. În rest îmi doresc să termin cu brio Facultatea de Drept in al carei an 4 sunt,să îmi deschid un mic bussines cu sora mea și proiectele pot continua. În linii mari îmi doresc să iau totul cu pași înceti, dar siguri și să fie un an al siguranței, prosperității și încrederii în sine.”, a mai povestit Natalia Mateuț în exclusivitate pentru Spynews.ro 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro