VIDEO / Nelu Ploieșteanu trebuia să îi spună "la mulți ani" lui Mihăiță, dar în schimb i-a aprins o lumânare: "Nu pronunțăm cuvântul cimitir"

+3 click pentru
galerie

Nelu Ploieșteanu © captura video

Nelu Ploieșteanu a fost internat mai bine de două săptămâni în spital de curând. Artistul s-a însănătoșit și se simte mult mai bine, însă acum inima lui plânge pentru că astăzi trebuia să își serbeze băiatul.

Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu, s-a stins din viață în urmă cu șase luni, iar familia este topită de dorul său. "Fetele mele i-au luat cadou. Acum un an îl sărbătoream, era bibeloul familiei noastre. Soția mea comunica cu el. Mergem mereu la cimitir, vorbim cu el. Dumnezeu ne-a întărit și îl simțim aproape. Nu se pronunță cuvântul cimitir în familie acum. Fetele mele sunt sensibile.", a spus Nelu Ploieșteanu, la Răi Da Buni.

Nelu Ploieșteanu spune că problemele de sănătate au apărut din cauza unor excese, dar și din cauza faptului că s-a neglijat după moartea lui Mihăiță.

"Problemele mi s-au tras și de la băiat. Fetele îmi spuneau că mâncam puțin. Sunt lesne de înțeles că uneori facem și noi niște excese. Am început să înțeleg că am 67 de ani. Am spectacole sunt bine. A fost o răceală puternică, sunt sensibil și am probleme cu inima. Am făcut și escese. Asta e pâinea mea, dacă nu cânt nu se poate." , a declarat Nelu Ploieșteanu, la Răi Da Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro