Nepoțelul Deliei, de urgență la spital! Oana Matache trece prin momente grele

+3 click pentru
galerie

Nepoțelul Deliei, de urgență la spital! Oana Matache trece prin momente grele © Instagram

Oana Matache a ajuns de urgență la spital cu fiul său cel mic. Sora Deliei a avut parte de un weekend agitat, micuțul Bogdan fiind bolnav.

Din cauza faptului că fiul său nu a mai putut respira în timpul nopții, Oana Matache a mers imediat cu Bogdănel la medic, pentru a se asigura că primește cele mai bune îngrijiri. Micuțul nu a mai putut respira din cauza bronșitei și a laringitei, astfel că a avut nevoie de tratament .

Oana Matache s-a filmat cu fiul său, în timp ce îl ținea în brațe, ie pe imagini se vede cum Bogdănel are o branulă pe mână și nu se simte foarte bine. Cu toate acestea, vedeta a vrut să dea și o notă pozitivă filmării, astfel că a glumit și le-a transmis fanilor să nu se îmbolnăvească, pentru că nu e un lucru deloc plăcut.

"Aoleu suntem la spital, aoleu, Doamne. Aoleu, ce ai făcut mă Bubule. N-am mai putut să respir de bronșită și laringită, aveți grijă de voi, nu vă îmbolnăviți că e groasă.", a spus Oana Matache, în timpul filmării.

Fanii o vor și pe Delia mămică

Este pe val și are concerte pe bandă rulantă, fiind una dintre cel mai bine cotate artiste de la noi. Cu toate acestea, fanii își doresc să o vadă curând și pe Delia în ipostaza de mămică.

"Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei", a declarat Oana Matache, pentru click.ro semn că Delia nu are de gând să rămână însărcinată prea curând.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro