Nevasta lui Gabi Tamaş e bombă cu ceas. Ioana şi-a schimbat look-ul şi este mai hot ca niciodată / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Nevasta lui Gabi Tamaş e bombă cu ceas. Ioana şi-a schimbat look-ul şi este mai hot ca niciodată / GALERIE FOTO © Instagram

Se spune că atunci când o femeie urmează să îşi schimbe viaţa, îşi schimbă look-ul. Că o fi aşa, că nu, de când s-a speculat că ar fi probleme în căsnicia Ioanei cu Gabi Tamaş, soţia fotbalistului a trecut printr-o transformare, potrivit Antena Stars.

Bine, nu e chiar altcineva, este tot ea, Ioana Tamaş, dar cu mici schimbări. Se pare că de când s-a speculat că ea şi Gabi Tamaş sunt pe punctul de a se despărţi, şatena a hotărât că facă nişte mici schimbări, care ar fi binevenite, asta aşa...pentru a menţine interesul. 

Păi cu siguranţă l-a surprins pe Gabi Tamaş, pentru că dacă e să analizăm pozele Ioanei dinainte şi cele de acum, diferenţele sunt vizibile. Şi ştiţi cum se spune, că atunci când o femeie trece prin clipe mai dificile, îşi schimbă tunsoarea ori culoarea părului, aşa a făcut şi soţia lui Gabi Tamaş. Şi-a lăsat părul să crească luuung şi l-a vopsit mai închis.

Costă şi aceste mici modficări, dar pentru a-i atrage atenţia soţului, merită din plin. Iar Ioanei îi stă tare bine cu noua coafură mai delicată şi mai feminină. Iar la fel de feminin este şi stilul pe care Ioana Tamaş l-a adoptat în ultima perioadă. A lăsat-o mai uşor cu blugii, şi a scos din dressing fustele şi rochiile, care îi vin de minune. Păi la ce trup lucrat la sală are nici nu se putea altfel. 

Ce au făcut Ioana şi Gabi Tamaş, după ce s-a spus că divorţează

Numele lui Gabi Tamaş a ţinut primele pagini ale ziarelor, în ultimele luni, după ce acesta a fost implicat într-un scandal destul de mare, după ce a ajuns chiar şi în spatele gratiilor.

În aceeaşi perioadă au apărut şi veştile că Ioana Tamaş ar vrea să se separe de tatăl fetiţei sale, dar, ei bine, se pare că între ei lucrurile s-au rezolvat, asta pentru că în ultimul timp s-au afişat mereu împreună şi păreau destul de fericiţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro