Nici bine nu a ieșit din izolare, că Jojo a și ajuns la medic! Ce s-a întâmplat cu artista. „Primul om pe care l-am văzut după perioada în care am stat acasă”

+3 click pentru
galerie

Nici bine nu a ieșit din izolare, că Jojo a și ajuns la medic! Ce s-a întâmplat cu artista. „Primul om pe care l-am văzut după perioada în care am stat acasă” © Instagram

Jojo este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Deși abia a ieșit din izolare, vedeta a și trecut pragul medicului. Iată ce s-a întâmplat cu actrița!

La fel ca multe alte vedete, atât din România, cât și de peste hotare, Jojo a anunțat alături de partenerul său de viață Paul Ipate că vor rămâne în casă în perioada stării de urgență. Deși a trecut foarte puțin de când România a ieșit din această stare și a intrat în cea de alertă, cunoscuta artistă a și făcut o vizită la medic.

De curând, Jojo s-a lăsat fotografiată din cabinetul medicului. Vedeta le-a transmis fanilor că doctorul său este prima persoană pe care a văzut-o după izolare.

„Primul om pe care l-am văzut după perioada în care am stat acasă a fost prietena și doctorul meu dermatolog și estetician”, a scris Jojo pe Instagram.

Jojo și-a liniștit admiratorii imediat, spunându-le că vizita sa se datorează doar pentru a se ocupa mai bine de tenul său.

„După toată perioada asta cu mască, în care nu am avut timp să mă ocup de tenul meu așa cum trebuie, am avut nevoie de un tratament profund de hidratare”, a continuat Jojo.

Jojo, mesaj din izolare

La începutul izolării, Jojo le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că deja îi este dor de viața de dinainte. Vedeta a povestit că îi lipsesc lucrurile mici care altădată o făceau fericită.

„Deși nu a trecut atât de mult timp de când suntem în casă, sunt momente în care mi se face dor. De strada de lângă casă pe care mergeam până la sală, de doamna prietenoasă de la magazinul din colț cu care conversam deseori, de râsetele copiilor seara în parc, și de ce nu, de agitația și zumzetul inconfundabil al vieții”, a scris Jojo pe Instagram la acea vreme.

În continuare, vedeta le povestea fanilor că cel mai dor îi este de libertate pe care oamenii în mod normal nu știu să o prețuiască cum trebuie.

„Și cred că cel mai dor îmi e de sentimentul acela plutitor de libertate pe care în mod normal nu aș fi simțit-o, pentru că mi se parea că e a mea, că îmi aparține. Libertatea de a ieși când vreau din casă, de a duce copiii oriunde, oricând, de a socializa.”, a scris Jojo pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro