Nico de la ''Insula Iubirii'' și ispita Marco, mai fericiți ca niciodată. Imagini de senzație din vacanța celor doi

+3 click pentru
galerie

Nico de la ''Insula Iubirii'' și ispita Marco, mai fericiți ca niciodată. Imagini de senzație din vacanța celor doi © Instagram

Nico de la Insula Iubirii este mai fericită ca niciodată, iar dragostea plutește în aer. Fosta concurentă și ispita Marco trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Chiar dacă nu mulți le dădeau șanse la început, ei bine, Nico și Marco sunt împliniți și totul le merge din plin. În plus, de ceva timp, cei doi au decis chiar să-și facă publică relația și să nu-și mai ascundă sentimentele. De asemenea, potrivit informațiilor din mediul online cei doi s-ar fi logodit.

Sărbătorile din acest an sunt primele pentru Nico de la Insula Iubirii și pentru Marco în calitate de cuplu, astfel că cei doi profită cum nu se poate mai bine. Ba chiar au decis să plece și într-o super vacanță, la munte, penntru a petrece noaptea dintre ani. 

Nico de la Insula Iubirii și Marco se află în Stațiunea Muntele Baișorii, acolo unde se bucură de un peisaj de poveste, iar fosta concurentă de la Insula Iubirii a fost chiar destul de darnică cu prietenii ei virtuali, postând destul de multe imagini, în mediul online.

Nico de la Insula Iubirii s-a iubit cu Cătălin

Nico și Cătălin formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Insula Iubirii, însă tânărul a călcat strâmb și s-a îndrăgostit de ispita Nicoleta. După ce a avut o relație cu aceasta, și-a dat seama că nu sunt unul pentru celălalt, astfel că afară a decis să mai dea o șansă relației cu Nico. Nu a mers nici de această dată, iar în prezent cei doi sunt prieteni și și-au refăcut viața fiecare în brațele altei persoane.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro