Nicolae Guță, adevărul despre relația pe care o are cu copiii lui: „Nu-l consider pe niciunul un accident” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nicolae Guță, adevărul despre relația pe care o are cu copiii lui: „Nu-l consider pe niciunul un accident” VIDEO © captură video

Toată lumea știe că Nicolae Guță urmează să devină tată pentru a 11-a oară. Din această cauză, lumea l-a pus de multe ori la zid pentru faptul că are un număr impresionant de copii, făcuți cu femei diferite. 

Pentru că mereu a fost blamat pentru faptul că a avut multe femei în viață și acum urmează să devină tată pentru cel de-al 11-lea copil, Nicolae Guță a povestit la „Agenția VIP”, într-un interviu extrem de sincer, care este relația lui, cu copiii săi. 

Chiar dacă sunt făcuți cu femei diferite, Nicolae Guță îi iubește pe toți în mod egal și chiar dacă nu a putut să fie mereu alături de toți, îi poartă cu el în suflet, în fiecare zi din viață. 

„Țin să le mulțumesc copiilor mei că se înțeleg, se respectă și pentru mine e foarte importantă familia. Nu am fost și nu voi fi ușă de biserică, dar le fac pe toate în stilul unui om normal, așa cum trebuie să fie. Eu pe copiii mei îi ajut, fac parte din sufletul meu, din viața mea și vor face până în ultima mea clipă din viață. Mi-aș dori să-i strâng pe toți, și pe ăstia căsătoriți, și pe cei mici, să fim împreună. 
Pentru mine, oricare copil care a rezultat în urma relațiilor care au fost, nu-l consider pe niciunul accident.

Îi consider pe toți o binecuvântare, pentru că mi-am dorit foarte mult să am mulți frați. Au fost femei pentru care nu trebuie să mă implic, din start. Nu mă dau nici deștept, dar nici prost nu sunt. Am zis că orice om în viața asta are și minusuri și calități. Fiecăruia îi revine partea de a întâlni pe cineva, de a se implica. Numai Dumnezeu știe ce va fi și ce este. Multe dintre femeile din viața mea, de ele am știut că nu merge și m-am încăpățânat. Nu detest nicio femeie din viața mea!” a povestit Nicolae Guță, fără perdea, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro