De ce nu a mai apărut Nicolae Guță, la tv. Manelistul a spus tot adevărul: „Am fost implicat în multe” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nicolae Guță, adevărul despre aparițiile sale la tv. De ce nu a mai apărut manelistul în lumea mondenă: „Am fost implicat în multe” VIDEO © captură video

De ceva vreme, Nicolae Guță a dispărut din lumina reflectoarelor. Chiar dacă nu și-a neglijat cariera, manelistul a încetat să mai apară la tv, iar în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, artistul a spus adevărul despre acest lucru. 

Dacă înainte apărea mai tot timpul la tv, acum, Nicolae Guță a pus „stop”. Manelistul a primit sfaturi din partea familiei și din partea prietenilor în care i s-a sugerat să iasă din lumea mondenă și să se axeze numai pe carieră. La „Agenția VIP”, Nicolae Guță a explicat de ce a ales să facă acest lucru.

„Este ceva vreme de când nu am mai apărut pe vreun post de televiziune și chiar cred că era binevenită această apariție. 
Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă.

Muzicii îi datorez totul. Au fost multe controverse, am fost implicat în multe și lumea mi-a zis că ajunge. Nu zic că sunt ușă de biserică, dar e vorba aia, că ajunge o bâtă la un car de oameni. Fratele meu mi-a zis că e suficient atâta cât am apărut. Multe dintre apariții au fost fără voia mea. Multe din relațiile mele cu diferite femei, nu am fost eu cel care am căutat să-mi fac reclamă pe spatele femeilor, să-mi fac eu statut de gagicar” a spus Nicolae Guță, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro