Nicolae Guță, nervos după ce s-a spus că a slăbit din cauza unei boli: "Trebuia să duc muncă de lămurire"

Nicolae Guță, nervos după ce s-a spus că a slăbit din cauza unei boli: "Trebuia să duc muncă de lămurire" © Arhiva

Nicolae Guță a trecut prin foarte multe transformari de-a lungul timpului. După ce și-a făcut operație de micșorare de stomac a reușit să slăbească spectaculos, însă la ceva timp s-a îngrășat din nou. A urmat apoi o perioadă de diete, sub supravegherea Cristinei, dar acum pare că a revenit la vechile obiceiuri alimentare, care l-au adus iar în pragul obezității.

A slăbit, s-a îngrăşat, apoi a scăpat iar de kilograme şi le-a pus şi la loc, iar Nicolae Guță, sătul să tot dea explicații în stânga și în dreapta, a declarat în urmă cu ceva timp că Nicolae Guţă nu este bolnav şi nici nu îşi operează stomacul an de an.

E bolnav grav?

Așadar, este adevărat că Nicolae Guţă are diferite perioade, în care slăbeşte sau se îngraşă, însă nu suferă de nicio boală și nici nu avut probleme de sănătate în ultima perioadă. Nicolae Guță a vorbit la Antena Stars despre oscilațiile de greutate pe care le-a avut, dar și despre speculațiile potrivit căroara ar suferi de o boală gravă, ce îi cauzează slăbitul brusc. 

"M-am mai îngrăşat un pic, de fiecare dată slăbisem foarte mult doar ca să pot să merg înainte. M-am îngrăşat pentru că la fiecare petrecere trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea, spunea: bă tu eşti bolnav, bă tu ai cancer, bă tu ai SIDA. O oră trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea: n-am nici SIDA, n-am nici ciroză! Acum vreau să slăbesc iar.", a spus Nicolae Guţă pentru Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro