Nicolae Guță, primele declarații despre divorțul de Cristina! "Mulţumesc lui Dumnezeu că am putere"

Nicolae Guță, primele declarații despre divorțul de Cristina! "Mulţumesc lui Dumnezeu că am putere" © Facebook

A răsărit soarele pe strada lui Nicolae Guță! După multe certuri și împăcări, dar și despre zvonuri despre un posibil divorț, celebrul manelist s-a hotărât să facă lumină despre cum stau, de fapt, lucrurile între el și Cristina.

S-a vorbit la un moment dat despre faptul că Nicolae Guță a cerut un test de paterniate pentru ultimul moștenitor, Eden. Ei bine, acum, manelistul spune lucrurilor pe nume și clarifică toată situația din familia lui. 

"Eu nu am intentat niciun divorţ! Noi suntem împreună! Aş minţi şi ar fi nedrept să spun că nu există unele divergenţe între noi, certuri...  Fiecare ţine la punctul lui de vedere, dar important e că suntem împreună! Certuri sunt în fiecare familie, fiecare îşi susţine punctul lui de vedere, fiecare are dracii lui.", a declarat Cristina, în exclusivitate la Agenția Vip.

"Nu, nu, nu... Niciodată în viaţă, pentru că, la felul în care seamănă cu mine, ce-ţi mai trebuie (n.r. test de paternitate). Apoi... nu sută la sută, mie la mie simt că este al meu copilul. Nu m-am gândit o clipă, pentru că în perioada respectivă nu am fost niciodată despărţiţi.  Eu sunt Toma Necredinciosul pe chestia asta şi n-aş creşte un copil străin pentru nimic în lume! Şi, mai ales la câţi copii am eu, mi-am mai dorit copii cu ea.", a spus și Nicolae Guță.

Nicolae Guță a oferit și detalii neștiute din căsnicia lui și anume faptul că soția lui, Cristina, a pierdut o sarcină înainte de a rămâne însărcinată cu micuțul Eden. Nicolae Guță a declarat că atunci au ajuns la capătul puterilor, în dorința de a avea un copil împreună, și chiar s-au gândit serios la posibilitatea de a apela la fertilizarea in vitro. 

"În primă fază, Cristina rămăsese însărcinată. A avut o sarcină extrauterină şi a fost nevoită s-o întrerupă. Am fost la doctor, care ne-a spus că dacă păstrăm copilul, va fi o mare nenorocire pentru noi, pentru că nu va fi un copil sănătos. Cristina a avortat! Pur şi simplu, a avortat! A pierdut sarcina... 

Apoi noi am fost tot timpul împreună, tot timpul, niciodată despărţiţi! Am suferit o traumă amândoi pentru că noi ne-am dorit foarte mult copii împreună! 

Ne gândeam la o eventuală intervenţie medicală, prin fertilizare in vitro. De altfel, am şi făcut câţiva paşi spre acest drum! Am fost la o clinică, au luat medicii de la mine... mă rog... Am făcut toate demersurile preliminare şi urma să facem pas cu pas ce era necesar. Dar Dumnezeu a fost bun, noi ne-am rugat şi a rămas însărcinată, mulţumim lui Dumnezeu, după pierderea primei sarcini cu probleme. Am fost cuminţi amândoi, eu mi-am văzut de treabă, n-am mai băut nimic, am urmat şi eu un tratament, ea un tratament. 

Am urmat, pas cu pas, fix ce ne-a spus medicul şi a rămas însărcinată pe cale naturală, fără fertilizare in vitro, fără absolut nimic, cu voia lui Dumnezeu!", a completat Nicolae Guță.

Mai vrea încă 10 copii

Și bineînțeles, iubăreț și dornic de o familie mare, așa cum îl știm, Nicolae Guță mai vrea și alți copii alături de Cristina, chiar zece la număr!

"Da, sigur! Eu îmi doresc cu Cristina încă vreo zece copii. Cristina e puţin mai reţinută... Când naşti, mai creşte burtica, cu toate că ea a slăbit în timp record.E mai slabă decât era când am cunoscut-o! Eu mi-aş dori încă  zece copii! ", a mai spus Nicolae Guță


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro