Ce nume a ales Nicolae Guță, pentru cel de-al 11-lea copil al său: „Ne-am orientat spre nume moderne” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ce nume a ales Nicolae Guță, pentru cel de-al 11-lea copil al său: „Ne-am orientat spre nume moderne” VIDEO © captură video

A iubit pătimaș și și-a dorit o familie numeroasă. Acum, Nicolae Guță urmează să devină tată pentru a 11-a oară căci iubita lui, Cristina, mai are foarte puțin până va aduce pe lume încă un moștenitor al „imperiului” Guță.

Deși a dispărut o vreme de la tv, reporterii de la „Agenția VIP” au reușit să facă un interviu de excepție cu Nicolae Guță, în cadrul căruia manelistul a fost extrem de sincer și de deschis. Și, pentru că mai are puțin și devine tată pentru a 11-a oară, toată lumea este curioasă să afle ce nume a ales Nicolae Guță, pentru următorul membru al familiei sale. 

„La nume ne-am orientat spre nume mai moderne, Ayan, Edan, mai multe variante. Am zis că până la urmă, ea decide. Numele are o oarecare importanță, mai important este caracterul, dar mai important este modul în care îl vom crește. Asupra noastră au fost multe încercări, turbulențe. Am rezistat și totuși faptul că îmi poartă băiețelul în pântece înseamnă foarte mult.

Cristina este o femeie frumoasă și putea să aibă mulți pretendenți, ar putea să fi cu oricine, cu oameni foarte bogați. A ales să fim împreună, conștientă fiind și tot timpul dorindu-și acest lucru, să rămână însărcinată. Nu a fost nimic accidental, ne-am dorit acest lucru” a mărturisit, fără perdea, Nicolae Guță, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro