Nicolae și Nicoleta Guță, la cuțite! Manelistul și-a bătut fiica și ar fi spart cu ea ușa de la bucătărie

+3 click pentru
galerie

Nicolae și Nicoleta Guță, la cuțite! Manelistul și-a bătut fiica și ar fi spart cu ea ușa de la bucătărie © arhivă

Nicolae și Nicoleta Guță au fost protagoniștii unui scandal de proporții! Cei doi s-au certat rău de tot în urmă cu câțiva ani, iar manelistul ar fi lovit-o pe propria fiică și ar fi bătut-o crunt. 

Relația dintre Nicolae și Nicoleta Guță nu a fost tot timpul una bună și pașnică, așa cum este acum. În trecut, imediat după ce Nicoleta i-a spus adio lui Andrei Căldăraru, ea și tatăl său au ajuns la cuțite, iar artistul ar fi bătut-o cumplit pe fiica lui. Mai mult, Nicoleta Guță a povestit în urmă cu ceva timp că motivul pentru care a ales să plece din casa în care locuia împreună cu soțul și copiii săi ar fi fost violența pe care o primea atât din partea acestuia, cât și din partea propriului tată, Nicolae Guță. 

Cea care a făcut declarații în acest sens a fost chiar Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță. Aceasta a povestit în cadrul unei emisiuni tv, în urmă cu câțiva ani, faptul că admiră curajul Nicoletei Guță de a înfrunta problemele și a făcut dezvăluiri fără perdea din relația tată-fiică dintre Nicolae Guță și Nicoleta. 

Nicoleta Guță, bătută cu bestialitate de tatăl său

Dana Roba, cea alături de care Nicolae Guță a trăit o frumoasă poveste de dragoste a povestit într-o emisiune că manelistul o lovea constant pe propria fiică, iar la un moment dat, a spart cu ea ușa de la bucătărie, după ce a izbit-o extrem de puternic pe Nicoleta, de ea. 

„A luat-o pe Nicoleta și a trântit cu ea în uşă de a spart cu ea toată uşa de la bucătărie. Când a dat cu ea în uşa de la bucătărie, praf a făcut-o. Eu o înţeleg pe Nicoleta că nu mai poate şi foarte bine i-a făcut. Cu un astfel de tată şi eu aş fi făcut la fel, poate chiar mai rău. Asta nu e iubire atâta timp cât soţul ei îi permitea lui Nicolae Guţă să o bată în halul ăla. Ea era agresată şi acest lucru se vedea pe faţa ei. De tatăl ei ştiu sigur că o bătea cu brutalitate. Chiar Nicolae Guţă mi-a spus” a spus Dana Roba în urmă cu câțiva ani, într-o emisiune de televiziune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest